Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu pot să uit limba română”. Lacina Traore îi este recunoscător lui Dan Petrescu: ”M-a ajutat foarte mult”

 ”Nu pot să uit limba română”. Lacina Traore îi este recunoscător lui Dan Petrescu: ”M-a ajutat foarte mult”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, în etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Lacina Traore a fost titular şi a marcat primul gol al meciului în minutul 70: ” Acest prim gol e foarte bun pentru mine. Nu mi-a fost uşor, dar colegii mei m-au ajutat la antrenament, hai că o să vină, o să vină! Şi acum m-au ajutat mult la acel gol şi sunt fericit. Nu pot să uit limba română. Am venit aici prima dată când eram copil şi nu pot să uit limba care mi-a făcut un nume, Lacina Traore. Pentru un atacant, asta e cel mai important, să dai gol, ca să avem încredere în noi” a mărturisit Traore la finalul partidei.

Pentru CFR Cluj urmează super duelul cu Rennes, transmis în direct de Telekom Sport: ”O să fim pregătiţi. Trebuie să uităm repede acest meci şi să mergem mai departe, pentru că acolo o să fie greu pentru noi” spune Traore.

Vârful ivorian îi este recunoscător lui Dan Petrescu, omul despre care spune că l-a ajutat enorm în cariera sa: ”Da, de asta am venit aici, să ajut şi să mergem cât mai departe. Avem nevoie şi de un pic de noroc, dar eu am încredere în CFR. Voi ştiţi că el m-a ajutat mult la Kuban. Îl cunosc foarte bine şi de asta am venit aici” a mai spus Traore.

Afla mai multe despre: lacina traore 

viewscnt
Articole similare