Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu poţi inventa aşa ceva! Omul care i-a luat locul lui Astori în echipa Fiorentinei a adus victoria la primul meci după decesul fundaşului. Şi poartă numărul 31

Nu poţi inventa aşa ceva! Omul care i-a luat locul lui Astori în echipa Fiorentinei a adus victoria la primul meci după decesul fundaşului. Şi poartă numărul 31

Serie A

Comentarii

Formaţia Fiorentina a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Benevento, în etapa a XXVII-a a campioantului italian de fotbal. Acesta a fost primul meci jucat de echipa toscană după decesul căpitanului Davide Astori.

Unicul gol al meciului a fost marcat de fundaşul Victor Hugo, în minutul 25. Hugo este chiar jucatorul care i-a luat locul în prinul 11 lui Davide Astori, iar fundaşul brazilian poartă numărul 31. O coincidenţă uimitoare, în condiţiile în care Astori purta numărul 13, tricou retras definitiv de Fiorentina după decesul jucătorului de 31 de ani.

Fundaşul Alin Toşca a fost integralist la Benevento.

Citeşte şi:

FOTO | Momente copleşitoare înainte de meciul Fiorentinei! Mesajul fanilor din Florenţa pentru Davide Astori: ”Poveşti care rămân pentru eternitate”



Înainte de fluierul de start fanii şi jucătorii au adus un omagiu fostului căpitan al formaţiei Davide Astori.

Jucătorii echipei gazdă au intrat pe teren îmbrăcaţi toţi în tricoul cu numărul 13, purtat de Davide Astori. Ei au afişat un banner cu mesajul "Ciao, Davide". Un alt banner, de dimensiuni foarte mari, a fost pus pe teren înaintea partidei, având mesajul "Capitano per sempre" (căpitan pentru totdeauna). În minutul 13, partida a fost întreruptă, iar fanii din peluză au afişat o frumoasă coregrafie, în violet alb şi roşu, formând din cartoane mesajul "Davide 13".

Davide Astori a murit în urmă cu o săptămână, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A. În urma autopsiei s-a stabilit că jucătorul a murit din cauze naturale, având o problemă cardiacă.
 

Afla mai multe despre: davide astorigolvictor hugodeces 

viewscnt
Articole similare