Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu poţi nimic, nu trebuia să facă nimic!". Basarab Panduru, "scut" pentru fotbalistul criticat de Gigi Becali după FCSB - Farul 1-1: "Cum vrei?" | EXCLUSIV

"Nu poţi nimic, nu trebuia să facă nimic!". Basarab Panduru, "scut" pentru fotbalistul criticat de Gigi Becali după FCSB - Farul 1-1: "Cum vrei?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru s-a pus "scut" în faţa lui Eduard Radaslavescu (19 ani), fotbalist aflat cu spatele la zid după FCSB - Farul 1-1, în care a ratat două ocazii importante de gol pe finalul meciului, înainte de golul egalizator al "Marinarilor".

Basarab Panduru i-a luat apărarea lui Eduard Radaslavescu, criticat pentru ratările sale din meciul terminat la egalitate cu Farul, 1-1 pe Arena Naţională. Introdus pe finalul partidei, ca variantă pentru regula U21, mijlocaşul cumpărat chiar de la Farul ar fi putut câştiga meciul pentru FCSB.

Basarab Panduru îl apără pe Radaslavescu de critici: "Multă lume o să spun că trebuia să dea gol. Nu trebuia să facă nimic!"

Totuşi, a ratat ocazii mari şi s-a ales cu critici din partea lui Gigi Becali, dar Basarab Panduru consideră că nu i se poate reproşa nimic, având în vedere că are puţine minute jucate în ultima vreme şi a fost folosit mai mult de nevoie în meciurile în care a fost trimis pe teren, aşa cum a fost cazul şi în această partidă.

"L-am văzut pe Radaslavescu, multă lume o să spună că trebuia să dea gol, trebuie să facă. Nu trebuie să facă nimic, nu avea de unde să facă, absolut nimic nu avea. În ultimele nu ştiu câte luni, nu ştiu câte minute are, nu ştiu dacă are 100 de minute jucate.

Cum vrei ca un jucător care nu este deloc băgat să fie nu ştiu cum? Dacă eşti în situaţia aia, trebuie să realizezi că nu poţi nimic", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Eduard Radaslavescu a jucat 14 meciuri (295 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă de gol.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Radaslavescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbeduard radaslavescugigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare