Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poţi să dai un asemenea penalty!” Deian Sorescu atacă arbitrajul şi recunoaşte că nu-şi explică situaţia actuală de la Dinamo

”Nu poţi să dai un asemenea penalty!” Deian Sorescu atacă arbitrajul şi recunoaşte că nu-şi explică situaţia actuală de la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, joc întrerupt în prima repriză din cauza petardelor aruncate de fanii dinamovişti.

Golul victoriei campioanei a fost marcat de Omrani, în minutul 83, dintr-un penalty acordat pentru un fault în careu. Referitor la acea fază, Deian Sorescu a declarat la finalul meciului: ”Este foarte frustrant, îmi pare rău că nu am reuşit să facem un joc bun şi să îl mulţumim pe mister, pentru că a fost o situaţie grea pentru el. Suntem bucuroşi că nu a păţit ceva mai grav şi că acum este bine şi trebuie să revină pe bancă. Nu îmi vine să cred nici măcar acum, dar din punctul meu de vedere cred că astăzi am făcut un joc mult mai bun decât celelalte. Din punctul meu de vedere, nu era penalty pentru că arbitrul a lăsat jocul să continue şi după a întors faza. Nu poţi să dai asemenea penalty” a spus Sorescu la finalul meciului.

Situaţia de la Dinamo devine alarmantă, iar Sorescu recunoaşte că echipa sa nu are opţiuni în acest moment: ”Nu ne regăsim, chiar nu pot să înţeleg ce se întâmplă cu noi. Nici noi nu vrem să fim în această situaţie” a mai adăugat fotbalistul alb-roşilor.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare