Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poţi să o numeşti frică” Denis Drăguş, nerăbdător înaintea Europeanului din Italia: ”Aşteptăm cu sufletul la gură să înceapă”

”Nu poţi să o numeşti frică” Denis Drăguş, nerăbdător înaintea Europeanului din Italia: ”Aşteptăm cu sufletul la gură să înceapă”

Fotbal

Comentarii

România s-a calificat la primul său turneu final după o pauză de 21 de ani iar fotbaliştii lui Rădoi au început să viseze frumos. Primul meci la tuneul final este pe 18 iunie, cu Croaţia.

”Am început să simţim febra turneului şi să aşteptăm cu sufletul la gură să înceapă” a spus Denis Drăguş. Despre cel mai dificil adversar din grupă, acest a adăugat: ”Nu ştiu, cu Anglia au mai jucat băieţii, am înţeles că nu au fost chiar aşa departe de noi, Franţa ne jucăm cu ei, eu zic că şi pe hârtie pare cam cel mai bun lot”.

”Tricolorii” mici au văzut cifrele loturilor prezente la Euro şi i-a luat ameţeala.

”Când vezi cifrele loturilor care ajung la 200-300 de milioane ai aşa un pic de, nu poţi să o numeşti frică dar te gândeşti cum au ajuns ei la cifrele alea, dar până la urmă vorbeam între noi şi spuneam că dacă ne năşteam în altă ţară ajungeam la cifre mai bune”, a mai spus Drăguş.

Afla mai multe despre: denis dragusnationala de tineret 

viewscnt
Articole similare