Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu poţi să stai rezervă la vârsta asta! Aş fi plecat în secunda unu”. Sfaturi de aur pentru Ionuţ Radu

„Nu poţi să stai rezervă la vârsta asta! Aş fi plecat în secunda unu”. Sfaturi de aur pentru Ionuţ Radu

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu (23 de ani), jucătorul lui Inter, este rezerva lui Samir Handanovic în Serie A, de mai bine de jumătate de an.

Portarul nu a prins minute în tricoul lui Inter, fiind preferat în locul său Handanovic, un jucător cu mult mai multă experienţă.

Constantin Schumacher (44 de ani) a vorbit despre situaţia internaţionalului român şi l-a sfătuit să meargă în împrumut undeva, pentru a mai prinde minute şi experienţă.

„Din punctul meu de vedere, aş fi plecat în secunda unu ştiind că voi sta rezervă tot timpul, chiar dacă Inter e un club important. Nu poţi sta rezervă la 23 de ani. Se poate duce să joace în Serie B, undeva unde impresarul să impună să joace măcar 75% din meciuri. 

Nu poate să-şi demonstreze valoarea stând pe bancă, important ar fi să joace. În cazul lui Tărăuşanu e normal, nu e o mare problemă că stă rezervă la Milan la 34 de ani. Dar, în cazul lui Radu, ar trebui să evolueze la o asemena vârstă fragedă”, a spus recent Constantin Schumacher, în cadrul emisiunii GSP Live. 

  • 9 ianuarie 2020: a fost ultima sa apariţie, la Genoa, într-o partidă de Cupa Italiei cu Torino. 

Portarul român a debutat pentru Inter pe 14 aprilie 2016, într-un meci cu Sassuolo din Serie A, fiind şi singurul meci pentru echipă. 

În luna ianuarie a anului trecut, Radu şi-a încheiat împrumutul la Genoa şi a fost cedat de Inter pentru 6 luni la Parma, unde nu a fost folosit deloc. Cota portarului a scăzut drastic, de la 15 milioane de euro la 7! O prăbuşire rapidă, incredibilă, de 53,33%.

Afla mai multe despre: ionut raduinterserie a 

viewscnt
Articole similare