Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu putea să vină, indiscutabil!". Întâlnirea dintre FRF şi Răzvan Lucescu, fără scop real? | EXCLUSIV

"Nu putea să vină, indiscutabil!". Întâlnirea dintre FRF şi Răzvan Lucescu, fără scop real? | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani) a comentat întâlnirea dintre FRF şi Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic şi fost selecţioner al naţionalei României. Managerul general al FCSB e de părere că Lucescu Jr. nu putea să accepte oferta FRF, dacă ea a venit, având în vedere ce salariu are în Grecia.

"Nu putea să vină, indiscutabil!". Întâlnirea dintre FRF şi Răzvan Lucescu, fără scop real? | EXCLUSIV

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, preşedintele şi directorul tehnic al FRF, s-au deplasat în Grecia pentru a sta de vorbă cu Răzvan Lucescu despre posibilitatea preluării echipei naţionale, după ce Mirel Rădoi a lăsat vacant postul de selecţioner. După anunţul făcut de presa din Grecia, care a precizat că Lucescu Jr. nu a lăsat loc a interesul intens al FRF să se transforme într-o propunere oficială, Mihai Stoica a comentat şi el la Telekom Sport subiect.

Mihai Stoica a spus că Răzvan Lucescu nu putea accepta, oricum, propunerea lui Burleanu şi Stoichiţă, având în vedere salariul pe care-l are la PAOK. "Indiscutabil Răzvan Lucescu nu putea să vină la echipa naţională, dacă ţinem cont şi de salariul pe care îl are la PAOK şi de înţelegerea pe care o are cu patronul. Nu cred că întâlnirea a avut ca scop ofertarea lui Răzvan Lucescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Contractul cu PAOK este cât se poate de solid şi are şi o clauză uriaşă de reziliere. Potrivit gazzetta.gr, Răzvan Lucescu trebuie să plătească o clauză de rezileire de 7 milioane de euro dacă va rupe unilateral contractul.

În plus, nici patronul lui PAOK Salonic nu este dispus să-l lase pe Răzvan Lucescu să plece, mai ales că alături de el a cunoscut cele mai mari satisfacţii.

Afla mai multe despre: mihai stoicarazvan lucescuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare