Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu putem să jucăm în halul acesta” Mititelu Jr. anunţă măsuri după rezultatele slabe din ultima vreme: ”Nu vreau să retrogradăm”

”Nu putem să jucăm în halul acesta” Mititelu Jr. anunţă măsuri după rezultatele slabe din ultima vreme: ”Nu vreau să retrogradăm”

FC U Craiova

Comentarii

La finalul meciului pierdut în trivale de FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr a anunţat măsuri la nivelul echipei.

Adrian Mititelu Jr a vorbit la finalul partidei pierdute de echipa sa la Piteşi: ”Cum să fiu? Fericit? Am discutat cu Mutu. Am ştiut la ce ne antamăm în acest an. Am ştiut că drumul e lung, acum e şi mai lung. E dezamăgitor şi jocul şi clasamentul, sper să se schimbe ceva la echipă, pentru că altfel o să fie greu” a spus Mititelu Jr.

”Ne aşteaptă meciuri foarte grele, sunt dezamăgit, asta e ce pot să spun. Nu mă aşteptam după opt meciuri să avem opt puncte. Cum am jucat azi, îmi ridică semne de întrebare, pentru că nu putem să jucăm în halul acesta. Dacă am adus 13 jucători în vara asta şi vă uitaţi la cv-uri şi unde au jucat...să jucăm în acest mod, să pasăm în jumătatea noastră de teren, e dezamăgitor. Speră să se schimbe ceva şi la meciul următor să arătăm altfel.

N-am vorbit cu Adi, a fost acolo, dar am am stat cu jucătorii, am avut nişte măsuri de luat. Nu s-a lăsat cu amenzi, pentru că nu poţi să amendezi jucătorii că joacă prost. Jucătorii sunt motivaţi, au salariile la zi şi condiţii de primele patru echipe din Liga 1. Botoşani joacă pe 3000-4000 de euro pe lună şi sunt pe 3. O să fie nişte măsuri la nivel de jucători şi la nivel de echipă. O să dispară mulţi dintre ei în ianră, bineînţeles. Lui Adrian Mutu i-am oferit încredere totală. I-am adus şi jucătorii pe care ...m-am sfătuit cu el în privinţa jucătorilor. Sper să continuăm şi să arătăm altfel, pentru că o să ne fie greu şi nu vreau să retrogradăm” a mai adăugat oficialul echipei craiovene.

FC Argeş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Afla mai multe despre: adrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare