Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu s-a mai putut abţine! Argăseală a încălcat principala regulă a stadionului din Ovidiu. Cum a fost surprins la Viitorul - FCSB. VIDEO

Nu s-a mai putut abţine! Argăseală a încălcat principala regulă a stadionului din Ovidiu. Cum a fost surprins la Viitorul - FCSB. VIDEO

Superliga

Comentarii

Viitorul şi FCSB au remizat, scor 1-1, un rezultat ce convine de minune liderului CFR, care s-a distanţat astfel în fruntea Ligii 1 şi mai are nevoie de doar 7 puncte în ultimele patru etape pentru a deveni campioană.

A fost un meci tensionat, jucat cu garda jos, în care ambele echipe au avut şansa să dea lovitura, într-un meci jucat pe contre.

Tensiunea din teren i-a atins şi pe oficialii celor două echipe, iar preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, n-a mai rezistat şi a încălcat una din principalele reguli ale arenei din Ovidiu.

Argăseală a fost surprins în timp ce mânca seminţe în loja unde îl avea vecin de loc pe Viorel Păunescu, asta deşi pe stadionul din Ovidiu fumatul şi consumul de seminţe sunt strict interzise, lucru adus la cunoştinţa spectatorilor cu fiecare ocazie.

"Aducem la cunoştinţă spectatorilor că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului", se arată în comunicările făcute înainte de meciuri de reprezentanţii clubului constănţean.

Totuşi, oficialul FCSB a scăpat nepedepsit :)

Afla mai multe despre: argasealapaunescu 

viewscnt
Articole similare