Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu s-a respectat protocolul stabilit împotriva răspândirii coronavirusului în meciurile din Ligue 1. "A fost ciudat, ne-am uitat unii la alţii"

Nu s-a respectat protocolul stabilit împotriva răspândirii coronavirusului în meciurile din Ligue 1. "A fost ciudat, ne-am uitat unii la alţii"

Ligue 1

Comentarii

Protocolul pentru coronavirus nu a fost respectat aşa cum ar fi trebuit la meciurile disputate sâmbătă în Ligue 1, notează L’Equipe.

Liga franceză a decis ca pentru evitarea oricărui risc legat de coronavirus jucătorii şi antrenorii să nu îşi dea mâna la meciuri şi jucătorii să nu îi ţină pe copiii care îi însoţesc la intrarea pe teren.

Este astfel: dacă nu trebuie să dăm mâna cu alţi jucători, nu vom da mâna cu ei. Vrem să limităm riscul, ca toată lumea”, a afirmat portarul echipei Brest, Gautier Larsonneur, după meciul cu Angers, scor 0-1. “A fost ciudat, ne-am uitat unii la alţii, i-am aplaudat pe suporteri…. Nimeni nu ştia ce să facă”, a declarat Brendan Chardonnet, coleg al lui Larsonneur.

Însă la meciul AS Monaco – Reims, scor 1-1, jucătorii echipei oaspete au intrat pe teren ţinându-i de mână pe copii. Şi la Toulouse – Rennes, scor 0-2, gazdele au ţinut de mână “escort kids”.

La Brest şi la Montpellier (3-0 cu Strasbourg), jucătorii i-au ţinut pe copii pe după umăr. Deşi nu i-au ţinut pe copii de mână, jucătorii de la Brest şi de la Angers au încălcat alt protocol: ei şi-au dat mâna în tunel/ “Pentru că ne ştim cu toţii, ne-am dat mâna în tunel”, a recunoscut Chardonnet.

La Montpellier, Stefan Mitrovic şi Vitorino Hilton au fost mai puţin discreţi: ei s-au îmbrăţişat scurt după ce s-a dat cu banul, înainte de startul meciului.

Antrenorul echipei Metz, Vincent Hognon, aproape că a dat mâna cu omologul său de la Amiens, Luka Elsner, însă şi-a dat seama ce urma să facă şi s-a abţinut.

Sâmbătă, guvernul francez a decis interzicerea adunărilor mai mari de 5.000 de oameni. După acest anunţ, liga franceză a menţinut meciurile din weekend, însă cu măsuri speciale pentru evitarea riscurilor legate de coronavirus.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare