Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu s-au bazat pe mine, merit o şansă”. Antrenorul convins că o poate salva pe Dinamo

„Nu s-au bazat pe mine, merit o şansă”. Antrenorul convins că o poate salva pe Dinamo

Superliga

Comentarii

Ionuţ Chirilă (55 de ani) n-a mai antrenat de câţiva ani în Liga I, dar e convins că ar fi adus un plus la Dinamo.

Antrenorul le reproşează celor de la Dinamo că nu l-au luat în  considerare pentru a pune clubul pe picioare.

„Este o situaţie de 8 ani de zile aşa la Dinamo. Se fac acolo nişte greşeli de managemant care au adus-o în cea mai precară situaţie a existenţei sale. Nimeni nu se trezeşte acolo.. Acest club este în pragul unui faliment. Dinamo de 8 ani de zile numeşte şi la nivel admnistrativ şi la nivel tehnic oameni nu pe criteri de competenţă. Managemantul financiar este în strânsă legătură cu cel sportiv. I-am spus lui Negoiţă de multe ori asta dar nu a înţeles.

Şi-a prezentat CV-ul în direct

Suporterii bagă bani într-un sac fără fund. Sunt trei echipe în România, FCSB, Craiova şi CFR care au stabilitate financiară. La Dinamo e lipsă de cultură fotbalistică. Echipa încă are istorie, chiar dacă este căzut. Pe interese meschine au ales acolo oameni. Mă simt nedreptăţit de acest club, bineînţeles, nu s-a bazat pe mine. Un om care a făcut jucători de zeci de milioane de euro, a trecut prin toate etapele acestei meserii. Juniori, echipă naţională, Rapid, demonstrat la Chiajna, tu atunci mă aveai la Dinamo trebuia să îmi dai această şansă”, a declarat Ionuţ Chirilă la Look Sport.

  • 23 de meciuri a petrecut Ionuţ Chirilă la Chiajna: 7 victorii, 6 egaluri şi 10 înfrângeri

Chirilă a antrenat la Electromagnetica, Focşani, Jiul Petroşani, UTA, Concordia Chiajna, CSM Poli Iaşi şi ASA Târgu Mureş.

Dinamo a ajuns într-o situaţia critică. „Câinii” sunt în play-out şi au emoţii mare la retrogradarea în eşalonul secund.

Chirila s-a autopropus şi la FCSB

Antrenorul nu este la prima autopropunere. În trecut a stârnit diverse reacţii după ce a încercat să îl convingă pe Gigi Becali să-i lase echipa pe mâna sa. Tehnicianul a mărturisit la vremea respectivă că e gata să facă un credit de 500.000 de euro, bani pe care i-ar da lui Becali în cazul în care nu ar lua titlul. Cu o siguranţă debordantă, Chirilă a pozat în salvatorul perfect pentru FCSB, echipă care nu a mai câştigat titlul în Liga 1 de 4 ani!

Afla mai multe despre: dinamoliga 1ionut chirila 

viewscnt
Articole similare