Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu se înţeleg la bani! Craiova neagă negocierile pentru Mitriţă, dar italienii dezvăluie pretenţiile oltenilor

Nu se înţeleg la bani! Craiova neagă negocierile pentru Mitriţă, dar italienii dezvăluie pretenţiile oltenilorgalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova neagă discuţiile cu gruparea italiană FC Torino pentru vânzarea internaţionalului român, Alexandru Mitriţă. Totuşi, presa din prezintă detalii de la negocieri şi dezvăluie pretenţiile clubului oltean.

  • Din informaţiile Telekom Sport, între cele două părţi s-au purtat discuţii la începutul acestei săptămâni.

Informaţiile prezentate în cursul zilei de ieri şi de site-ul nostru sunt confirmate însă şi de presa din Italia. Cotidianul La Stampa susţine că discuţiile dintre clubul oltean şi FC Torino s-au blocat din cauza sumei de bani solicitate de olteni. Mai exact, Torino oferă 5 milioane de euro pentru Alex Mitriţă, iar U Craiova solicită 8 milioane.

Clubul Universitatea Craiova a negat public prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare discuţiile pentru vânzarea lui Alexandru Mitriţă la FC Torino: ”Având in vedere ultimele informaţii vehiculate in presa de specialitate, facem următoarele precizări: singurele negocieri ce se poartă in aceste momente de către oficialii Ştiinţei şi care au demarat de la sfârşitul anului 2018 sunt pentru aducerea unui jucător şi în niciun caz pentru cedarea altora. Având in vedere experienţele anterioare, ţinem să precizăm că Universitatea Craiova nu obişnuieşte sa-şi poarte negocierile in spaţiul media” se arată în comunicatul clubului oltean.

În acest sezon, Alex Mitriţă este golgheterul Craiovei, cu 13 goluri şi 4 assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 3,5 milioane de euro.

 

 

Afla mai multe despre: alexandru mitriţău craiovatorino 

viewscnt
Articole similare