Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu se mai poate, să răspundă!". Intervenţie acidă după ce meciul România - Kosovo 2-0 a fost întrerupt aproape o oră pentru un banner cu tentă: "Aceşti suporteri filmaţi..."

"Nu se mai poate, să răspundă!". Intervenţie acidă după ce meciul România - Kosovo 2-0 a fost întrerupt aproape o oră pentru un banner cu tentă: "Aceşti suporteri filmaţi..."

Echipa națională

Comentarii

Întreruperea meciului România - Kosovo 2-0 pentru afişarea mesajului cu tentă geopolitică "Kosovo je Srbija", pe Arena Naţională, a generat o mulţime de reacţii la adresa suporterilor care au adus acel banner în peluză. Partida a fost întreruptă mai bine de 40 de minute.

Preşedintele CNCD, Csaba Asztalos, a declarat după meci că astfel de mesaje nu au ce să caute pe stadion, iar consecinţele vor afecta cel mai tare echipa naţională prin lipsa suporterilor de la meciuri. România riscă o suspendare a terenului după incidentele de la partida cu Kosovo.

Intervenţie acidă după întreruperea meciului România - Kosovo 2-0 aproape o oră: "Să răspundă. Nu se mai poate!"

Meciul de pe Arena Naţională, România - Kosovo 2-0, a fost întrerupt aproximativ o oră după ce ultraşii de la "Uniţi Sub Tricolor" au afişat un banner cu tentă geopolitică. "Kosovo je Srbija" a stat scris pe o pânză în peluza României, iar arbitrul a întrerupt partida după ce oficialii kosovari i-au atras atenţia.

Partida a fost întreruptă mai bine de 40 de minute, dar în cele din urmă s-a terminat pe gazon cu victoria României.

Csaba Asztalos a cerut ca suporterii să fie pedepsiţi pentru că au cauzat probleme echipei naţionale, care - cel mai probabil - va primi o suspendare a terenului după aceste incidente.

"Nu au ce căuta aceste mesaje geopolitice în sport. (...) A juca fără spectatori înseamnă o pierdere foarte mare şi financiară, dar în principal şi de susţinere a echipei naţionale. (...) UEFA nu permite transmiterea mesajelor politice pe stadioane. (...) Sportul este sport şi atunci politica se manifestă în afara stadioanelor, în studioul de televiziune.

Iar spectatorii contează foarte mult pentru echipa naţională. (...) Da, este o problemă de imagine, sunt pierderi financiare. Eu aştept ziua în care aceşti suporteri filmaţi vor fi daţi în judecată şi să răspundă inclusiv financiar pentru faptele lor, pentru că nu se mai poate", a declarat Csaba Asztalos la Antena 3.

Afla mai multe despre: romania kosovo interuptcsabal asztalos romania kosovoromania kosovo bannercsaba asztalos suporteri 

viewscnt
Articole similare