Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu se mai realizează transferul pe axa Manchester City-Newcastle United. Un alt club din Premier League a intrat pe fir

Nu se mai realizează transferul pe axa Manchester City-Newcastle United. Un alt club din Premier League a intrat pe fir

Premier League

Comentarii

Crystal Palace poate profita de neînţelegerile dintre Manchester City şi Newcastle United!

Formaţia antrenată de Roy Hodgson a pus ochii pe mijlocaşul englez Kalvin Phillips (28 de ani), cel care a fost foarte aproape să se transfere la Newcastle United.

Kalvin Phillips, dorit la Newcastle United

Se pare că Manchester City şi Newcastle United nu au ajuns la o înţelegere pentru cedarea lui Kalvin Phillips, cel mai probabil dorit împrumut până în vară, iar pe fir a intrat Crystal Palace.

Internaţionalul englez a costat-o pe Manchester City nu mai puţin de 49.000.000 de euro, în vara lui 2022, adus de la Leeds United, însă acesta nu a confirmat niciodată aşteptările.

Chiar şi cota sa de piaţă, conform transfermarkt.de, a scăzut până la 28.000.000 de euro şi este în continuă scădere, deoarece Phillips este utilizat extrem de puţin la Manchester City.

Fotbalistul nu se mai află în graţiile lui Pep Guardiola şi şi-ar dori să-i părăsească pe ”Cetăţeni” cât de curând. Cu toate acestea, pentru că a necesitat o investiţie majoră în vara lui 2022, City nu are de gând să renunţe prea uşor la acesta.

Antrenorul celor de la Crystal Palace, Roy Hodgson, a declarat că echipa nu dispune de o putere financiară pentru realizarea transferului definitiv, însă tehnicianul este încrezător că poate obţine un împrumut pe termen scurt, cel mai probabil până în vara lui 2024.

Dacă Manchester City intenţionează să-l vândă, nu cred că putem intra la discuţii, Dacă intenţionează să-l împrumute, mi-ar plăcea să cred că am putea să ne arătăm interesul.

Ceea ce i-am putea noi oferi este, desigur, şansa de a juca regulat în Premier League, până în vară, care se anunţă foarte interesantă pentru el, dar şi pentru naţionala Angliei (n.r. - cu trimitere la EURO 2024)”, a declarat Roy Hodson, conform ”bbc.com”.

Afla mai multe despre: kalvin phillipsnewcastle unitedmanchester city 

viewscnt
Articole similare