Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu se mai termină veştile proaste pentru Barcelona! Luis Suarez va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Nu se mai termină veştile proaste pentru Barcelona! Luis Suarez va fi supus unei intervenţii chirurgicale
Comentarii

Atacantul echipei FC Barcelona, Luis Suarez, va fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, a anunţat site-ul grupării catalane.

Vârful uruguayan va fi supus unei artroscopii şi cel mai probabil va rata finala Cupei Regelui. Barcelona, care mai are trei meciuri de jucat în acest sezon, nu a anunţat când va reveni Luis Suarez.

 

 

În acest final de sezon, Barcelona mai are de jucat cu Getafe şi Eibar în La Liga, apoi cu Valencia, pe 25 mai, în finala Cupei Regelui.

Luis Suarez, în vârstă de 32 de ani, a înscris 25 de goluri în 49 de meciuri, în acest sezon, însă nu a reuşit să puncte şi contra lui Liverpool, în semifinalele Ligii Campionilor.

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

În finală, Liverpool va întâlni Tottenham Hotspur, pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

Afla mai multe despre: suarez 

viewscnt
Articole similare