Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu se opresc problemele pentru Jese Rodriguez! Fostul jucător de la Real Madrid va fi dat afară de la actuala echipă

Nu se opresc problemele pentru Jese Rodriguez! Fostul jucător de la Real Madrid va fi dat afară de la actuala echipă
Comentarii

Jese Rodriguez (27 de ani) se anunţa unul dintre cele mai mari talente produse vreodată de academia lui Real Madrid, însă problemele din viaţa extrasportivă, dar şi accidentările i-au distrus cariera fostului internaţional de tineret spaniol.

Chiar dacă încă nu a împlinit 30 de ani, cariera lui Jese pare deja distrusă. În 2016, Paris Saint-Germain i-a întins o mână de ajutor şi l-a cumpărat pentru 25 de milioane de euro de la Real Madrid, însă spaniolul a jucat extrem de puţin pentru gruparea din capitala Franţei. 

A fost împrumutat la Las Palmas, Stoke City, Betis Sevilla şi în cele din urmă la Sporting Lisabona, echipă la care este şi acum, dar nu pentru mult timp. La niciuna dintre echipe nu a strălucit, iar acum presa din Portugalia anunţă că Sporting nu va activa clauza de cumpărare, astfel fotbalistul se va întoarce la PSG. 

Doar că atacul campioanei Franţei este plin de staruri, iar Jese, dacă nu va fi din nou împrumutat, îşi va petrece următorul sezonul la echipa a doua. Contractul său cu PSG expiră în 2021. 

  • 3,2 milioane de euro este cota lui Jese Rodriguez pe transfermarkt.com
  • Doar 16 meciuri a jucat pentru PSG. A marcat două goluri 
  • În 2014, Jese şi-a rupt ligamentul încrucişat de la genunchi. A lipsit din martie până în noiembrie

Afla mai multe despre: jese rodriguez 

viewscnt
Articole similare