Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu se opreşte calvarul! Santi Cazorla a ajuns la a noua operaţie: "Încă am speranţa că voi reveni"

Nu se opreşte calvarul! Santi Cazorla a ajuns la a noua operaţie: "Încă am speranţa că voi reveni"
Comentarii

Mijlocaşul echipei Arsenal Londra, Santi Cazorla, a anunţat, miercuri, că a suferit a noua operaţie la tendonul lui Ahile şi nu va putea reveni în luna ianuarie, aşa cum se preconiza.

"Am avut dureri la tendon în ultimele zile şi m-am oprit încă o dată în sala de operaţie. Data revenirii mele se amână din nou. Încă sunt motivat şi încrezător că voi reveni şi mă voi putea bucura de cea mai mare pasiune a mea: fotbalul", a notat Cazorla într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Santi Cazorla, unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul echipei Arsenal, lipseşte de mai bine de un an din cauza unei accidentări care i-ar fi putut cauza retragerea din fotbalul profesionist.

"Aveam o infecţie pe interior care mi-a mâncat opt centimetri din tendon. Încă puţin dacă mai stăteam, urma să-mi fie amputat piciorul", a spus Cazorla, conform Marca.

Din cauza unei infecţii puternice, Cazorla şi-a pierdut opt centimetri din tendon, iar medicii au fost la un pas să-i amputeze piciorul. Pentru a-i reconstrui zona afectată, doctorii i-au luat piele de pe braţul stâng, loc în care avea un tatuaj.

Afla mai multe despre: santi cazorlaarsenallondraproblemeoperatieaccidentare 

viewscnt
Articole similare