Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu se poate aşa ceva!”. Reacţia lui MM Stoica când a auzit în ce s-a băgat Daniel Niculae | EXCLUSIV

”Nu se poate aşa ceva!”. Reacţia lui MM Stoica când a auzit în ce s-a băgat Daniel Niculae | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Preşedintele celor de la Rapid, Daniel Niculae, a fost audiat, joi, într-un dosar în care a primit calitatea de suspect pentru introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.

MM Stoica, despre probleme lui Daniel Niculae: ”Nu cred nu poate aşa ceva!”

Clubul de fotbal Rapid e implicat într-un scandal uriaş. Procurorii spun că Daniel Niculae, preşedinte al echipei de fotbal, colabora cu ultraşii ca să aducă pe stadion materiale pirotehnice periculoase.

”Mascaţii” au descins în mai multe locaţii, iar 17 suspecţi, printre care şi Daniel Niculae, au fost reţinuţi şi aduşi la audieri. Dintre cei 17 suspecţi, 16 au fost rămas în continuare în arest. Unul singur rămâne cercetat în stare de libertate: Daniel Niculae.

  • Rapid va debuta în play-off-ul Superligii României cu un meci pe teren propriu contra campioanei Farul Constanţa, vineri, 15 martie, de la ora 20:30.

MM Stoica a vorbit despre ce se întâmpla la Rapid şi i-a luat ”apărarea” lui Daniel Niculae. 

„Am văzut o chestie cu trafic de arme şi am zis: «Bă, nu cred nu se poate aşa ceva». Un om nu poate ascunde asemenea lucruri.

Eu sunt alături necondiţionat de Daniel Niculae. Am spus-o, o repet, este un om pe care îl simpatizez şi îl apreciez”, a spus oficialul FCSB în prima fază la Orange Sport.

Ce a declarat Dan Şucu

”Aştept şi eu în clipa de faţă să văd mai multe date din dosarul de care vorbim. Nu cred că va dura foarte mult. Cred că dânşiii sunt destul de hotărâţi pentru a merge înainte. Noi în club avem o decizie clară, chiar a Consiliului de Administraţie, de a susţine deplasările.

Avem un buget de 25.000 de lei prin care susţinem tot ce înseamnă autocare sau vagoane de tren. O parte din cheltuiala lor o susţinem şi noi şi o dată, sau de două ori pe sezon, avem o contribuţie pentru tot ce înseamnă partea asta de coregrafii”, a spus Dan Şucu, înaintea partidei dintre Rapid şi Farul.

Cum a fost prins Daniel Niculae! Cei implicaţi nici nu şi-au dat seama ce se întâmplă, înainte de a fi "săltaţi" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: daniel niculaerapidmm stoica 

viewscnt
Articole similare