Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu se poate fără ei în naţională". Pancu numeşte trei tricolori care i-au lipsit lui Iordănescu în Muntenegru - România 2-0 | EXCLUSIV

"Nu se poate fără ei în naţională". Pancu numeşte trei tricolori care i-au lipsit lui Iordănescu în Muntenegru - România 2-0 | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul atacant al naţionalei, Daniel Pancu, a remarcat absenţele lui Edi Iordănescu pentru meciul Muntenegru - România 2-0.

Daniel Pancu, după Muntenegru - România 2-0

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Pentru acţiunea din Liga Naţiunilor, selecţionerul Edi Iordănescu nu s-a bazat pe Nicolae Stanciu, care abia a debutat la echipa din China după multe luni, şi Ianis Hagi şi Dennis Man, accidentaţi. 

Daniel Pancu s-a convins că fără cei trei jucători, prima reprezentativă nu mai are aceeaşi "faţă". 

"Mă gândeam acum cine a lipsit. Stanciu... Nu se poate fără Stanciu, Ianis Hagi şi Man", a declarat fostul antrenor al Rapidului pentru Orange Sport. 

De asemenea, Daniel Pancu a dat vina pe nivelul din Liga 1 pentru rezultatul de la debutul în Liga Naţiunilor şi a numit câţiva jucători care l-au dezamăgit. 

"Liga 1 e lipsită de intensitate, agresivitate, cu jucători care simulează, nu mai spun de bani, antrenori promovaţi care doar se apară, un fotbal greu. Mă uităm la Bancu, la Creţu, la nivelul ăsta nu te lasă nimeni să te întorci, să preiei, să te întorci şi să faci piruete şi după aia să te uiţi. 

Suferim foarte mult. Principala cauză pentru mine o reprezintă Liga 1, ce se întâmplă în Liga 1. Nu putem să câştigăm un duel cu nimeni.

În minutul 1, Chiricheş ia cot în gură. Joacă în Italia, avem pretenţii, nu? Deci în minutul 1, căpitanul echipei noastre ia cot, leşinat, jos pe teren. Aşa se intră pe teren. Aşa se jaoca fotbalul, nu se mai joacă boemia asta a noastră, să ridicăm capul, ne uităm , facem o piruetă şi dăm pasă lungă. Nu mai e de mult", a mai spus Daniel Pancu. 

Afla mai multe despre: daniel pancuechipa nationalamuntenegru romania 

viewscnt
Articole similare