Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ştiu ce mănâncă la micul dejun tipii care decid ca finalele europene să se joace în aceste locuri”. Răspunsul Federaţiei Azere pentru Jurgen Klopp

”Nu ştiu ce mănâncă la micul dejun tipii care decid ca finalele europene să se joace în aceste locuri”. Răspunsul Federaţiei Azere pentru Jurgen Klopp

UEFA Europa League

Comentarii

Federaţia Azeră de Fotbal l-a atacat direct pe Jurgen Klopp, managerul lui FC Liverpool în urma comentariilor acide făcute de german cu privire la locaţia finalei Ligii Europa din acest an.

Dificultăţile logistice de a ajunge la Baku, locul unde va avea loc finala engleză dintre Arsenal şi Chelsea de pe 29 mai au condus la alocarea a doar 12.000 de bilete, câte 6.000 pentru fiecare echipă. Săptămâna trecută, Jurgen Klopp a atacat decizia UEFA: ”Acei tipi care iau astfel de decizii...sincer nu ştiu ce mănâncă la micul dejun înainte de a le lua” a atacat germanul.

Secretarul general al Federaţiei Azere de Fotbal, Elkham Mammadov i-a răspuns: ”Am fost surprins şi nemulţumit de afirmaţiile domnului Jurgen Klopp” a mărturisit acesta: ”A dat mereu impresia unei persoane pozitive. Mai mult, ştim cu toţii că este un specialist foarte bun, care a obţinut rezultate deosebite în fotbal. Cu toate acestea, nu sunt deloc de acord cu opinia dânsului că ar trebui să limităm din punct de vedere geografic fotbalul. Trebuie să respectăm şi să promovăm valorile fotbalului. Şi una dintre valorile principale este extinderea graniţelor precum şi globalizarea acestuia” a explicat Mammadov.

”Sunt ferm convins că organizarea meciurilor de la Campionatul European precum şi a finalei Europa League în Europa de Est deschide noi oportunităţi de dezvoltare pentru fotbalul din aceste ţări. Acelaşi lucru se poate spune şi despre organizarea finalei Ligii Campionilor la Kiev sau Istanbul, acum 10 ani” a mai adăugat Elkham Mammadov. ”Probabil că preţurile de la Madrid au crescut din cauza finalei Ligii Campionilor, dar acesta este aşa numitul efect secundar al economiei de piaţă şi se întâmplă peste tot în preajma marilor evenimente sportive. Sunt de acord că distanţa dintre Baku şi Londra cu autobuzul spre exemplu este una mare, dar de când este distanţa o barieră pentru fanii adevăraţi? Vreau să vă reamintesc că au fost trei oraşe care au participat la licitaţia finală: Sevilla, Istanbul şi Baku. Nimeni nu a limitat şansele ţărilor de a participa cu şanse la organizarea finalei” a încheiat secretarul general al Federaţiei Azere de Fotbal.

 

Afla mai multe despre: jurgen kloppeuropa league 

viewscnt
Articole similare