Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul! Mă aştept la orice!" Chinul lui Chivu, după accidentarea suferită la Inter: "Nu mai simt nimic cu mâna stângă!"

"Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul! Mă aştept la orice!" Chinul lui Chivu, după accidentarea suferită la Inter: "Nu mai simt nimic cu mâna stângă!"

Special

Comentarii

Cristi Chivu a vorbit într-un interviu publicat de Gazeta Sporturilor despre problemele grave pe care le întâmpină şi la opt ani după accidentarea suferită în perioada în care juca pentru Inter Milano.

La începutul lui 2010, fostul căpitan al naţionalei se lovea puternic în zona capului, după un duel aerian cu Sergio Pellissier, într-o partidă jucată de Inter cu Chievo. Ulterior, Chivu suferea o operaţie complicată, în urma căreia şi-a mai putut continua cariera de jucător. A rămas însă cu sechele despre care spune că a putut vorbi abia duăpă ce s-a retras.

Chivu spune că atunci când juca suferea o semi-pareză pe partea stângă, dacă lovea mingea cu capul. Fostul fundaş suferă şi acum şi spune că nu mai simte nimic cu mâna stângă.

"E o istorie complicată şi pot să spun acum nişte lucruri în premieră, fiindcă nu mai sunt în activitate. După ce m-am operat la cap, n-am mai fost acelaşi om. Nu mai aveam cum să fiu ca înainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume. Când am revenit pe teren, îmi paraliza pentru câteva secunde toată partea stângă dacă loveam mingea cu capul! Nu mai puteam să fac nimic! Treptat însă, lucrurile s-au mai îmbunătăţit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mâinii stângi.



Nimic (n.r. nu mai simte cu mâna stângă)! Dacă ating ceva, sunt obligat să mă uit ca să-mi dau seama ce am în mână. De exemplu, când bagi mâna în buzunar, în mod normal realizezi prin pipăire care e cheia, bricheta sau portofelul. Eu nu mai pot face treaba asta. Trebuie să scot tot şi să văd ce obiecte sunt. Asta e! M-am obişnuit şi m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme în ultima vreme, dar nu ştiu ce-mi va rezerva viitorul. Mă aştept la orice
!", a declarat Cristi Chivu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: cristi chivuprobleme accidentarepareza stanga. chivu mana stanga 

viewscnt
Articole similare