Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ştiu cine mai poate s-o bată!" Simona Halep, favorita lui Ilie Nătase la Australian Open

"Nu ştiu cine mai poate s-o bată!" Simona Halep, favorita lui Ilie Nătase la Australian Open

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (28 de ani) poate câştiga un nou turneu de Grand Slam. Ilie Năstase (73 de ani) este încrezător că Simona are un culoar favorabil în acest an la Australian Open, după ce mai multe jucătoare puternice au fost eliminate deja. "Nasty" nu crede că Halep mai poate fi bătută de cineva în acest turneu.

Fără set pierdut la Australian Open 2020, Simona Halep a profitat de eliminările unor jucătoare importante de pe tabloul competiţiei şi a devenit a doua favorită a turneului, după Ashleigh Barty, liderul mondial. Totuşi, Ilie Năstase crede că Simona nu mai poate fi oprită din drumul către un nou titul de Mare Şlem. Fostul lider mondial a mai jucat o finală la Australian Open, în 2018.

”Când am mai spus câte ceva critic despre Halep a fost spre binele ei. Acum este un moment bun să mai câştige un turneu de Grand Slam. Au plecat multe jucătoare de la Australian Open. Nu ştiu cine mai poate să o bată dintre cele care au rămas pe tablou”, a spus Ilie Năstase, la emisiunea Marius Tucă Show, la Mediafax.

Simona Halep - Anett Kontaveit, în sferturile Australian Open 2020

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open 2020, unde va da peste Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA). Aceasta este cea de-a treia întâlnire directă dintre cele două, iar Halep conduce cu 2-0, ambele partide fiind disputate în 2017. Halep s-a impus cu 6-2, 6-4 în sferturi la Roma şi 6-3, 6-0 în turul trei la Miami.

Afla mai multe despre: simona halepaustralian open 2020ilie nastase 

viewscnt
Articole similare