Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ştiu cum mă bunghesc ăia şi îmi bagă numai în nara dreaptă. Plâng vreo cinci minute!". Marius Şumudică, poveste savuroasă la revenirea în România | VIDEO

"Nu ştiu cum mă bunghesc ăia şi îmi bagă numai în nara dreaptă. Plâng vreo cinci minute!". Marius Şumudică, poveste savuroasă la revenirea în România | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) a fost savuros la revenirea în România. Antrenorul lui Gaziantep FK a vorbit, pe aeroport, despre câte teste de COVID-19 şi-a făcut în Turcia şi, în stilu-i caracterisitc, a fost glumeţ când a descris momentele în care i se prelevau probe pentru a vedea dacă este sau nu infectat cu Coronavirus.

Din fericire, Marius Şumudică a fost negativ la toate testele efectuate pentru COVID-19, dar beţişorul cu care i se prelevau probe i-a dat bătăi de cap. "Nara dreaptă nu cred că mai am nevoie, nu mă mai înfund în viaţa mea în nara dreaptă, nu ştiu cum mă bunghesc aia de îmi bagă numai în nara dreapta şi mi se opreşte pe undeva prin sinusuri de plâng vreo cinci minute.  Mă întreba un portar care mă iubeşte mult pe acolo, de la securitate, că sunt băiat bun şi le mai dau câte ceva, voia să vină cu pistolul că cine m-a supărat că plângeam. De unde, că era de la beţişor!", a spus pe un ton glumeţ, Marius Şumudică.

Însă, când a venit vorba despre Turcia şi numărul de cazuri de COVID-19 din "Ţara Semilunei", Şumudică a devenit serios şi a spus că turcii nu mai au probleme pentru că toată lumea poartă mască şi respectă distanţarea socială.

"Asta e, a trebuit să facem testele respective, Turcia nu a mai avut nicio problemă în ultimele două luni la nivel de prima ligă, a doua, a treia, n-a fost niciun caz pozitiv. E totul ok şi am rămas surprins că într-un oraş ca Gaziantep, 95% nu ştiu dacă am văzut câteva persoane să nu aibă mască, indiferent de vârstă, că e copil, bătrân, pe motocicletă, că are cască... Mască şi distanţare socială.  D-asta n-au foarte multe", a mai declarat Marius Şumudică.



Cu Marius Şumudică pe bancă, Gaziantep FK, nou promovată în Turcia, a terminat sezonul pe locul opt, cu 46 de puncte.
 

Afla mai multe despre: marius sumudicacovid-19testeturcia 

viewscnt
Articole similare