Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ştiu dacă am fost prima opţiune, dar nu contează! E un vis împlinit!" Ce obiectiv are Florin Bratu la Dinamo şi prima sa declaraţie

"Nu ştiu dacă am fost prima opţiune, dar nu contează! E un vis împlinit!" Ce obiectiv are Florin Bratu la Dinamo şi prima sa declaraţie

Superliga

Comentarii

Florin Bratu a devenit noul antrenor al lui Dinamo, iar fostul atacant a fost prezentat oficial astăzi, într-o conferinţă de presă.

"Bratone" spune că i s-a îndeplinit un vis şi nu e deranjat de faptul că n-a fost prima opţiune pentru conducătorii clubului.

Bratu a semnat un contract cu durată de un sezon şi jumătate şi spune că principalul său obiectiv va fi reconstrucţia echipei.

Noul tehnician îi va avea ca secunzi pe Silviu Ion şi Iulian Mihăescu, în timp ce Daniel Tudor va fi antrenor cu portarii.

"Mă înham la o treabă care nu este deloc uşoară. Dinamo e într-o situaţie grea, complicată, dar sunt sigur că putem ieşi şi putem da o altă faţă acestei echipe, acestui club.

Sunt încrezător, un antrenor tânăr, căruia îi place comunicarea, transparenţa, care a creat în trecut o empatie foarte bună cu jucătorii şi care se bazează foarte mult pe disciplină, respect reciproc şi pe atitudine. Sunt lucruri la care ţin mult şi tocmai de aceea am luat decizia de a veni la clubul pe care îl îndrăgesc.

Nu ştiu dacă am fost prima opiune şi nici nu mă interesează. E important că s-a apelat la mine. Nu mă aşteptam să vină această şansă atât de rapid. Am sperat să vină din momentul în care m-am apucat de antrenorat şi sunt fericit. E ca un vis împlinit.

Trebuie să strângem rândurile şi să dăm o altă faţă acestei echipe. Dinamo are nevoie şi de o întinerire a lotului şi e foarte importantă creşterea de jucători tineri. Am curajul să fac şi asta. Dinamo e cea mai mare provocare a carierei mele de antrenor până acum.

Sincer, nu a o fost o decizie reu de luat pentru că mi-am dorit acest lucru. Vrem să terminăm pe o poziţie cât mai confortabilă, dar ca şi obiectiv principal e reconstrucţia. Eu cred că s-a pierdut un pic din spiritul lui Dinamo.

Cupa e singurul obiectiv realist pe care îl avem şi ne vom agăţa de el până la capăt. Eu cred că se pot realiza lucruri interesante cu această echipă.

Am un staff aproape nou, în care vor fi Silviu Ion şi Iulică Mihăescu. Ei mă vor ajuta pe mine. Antrenor cu portarii va veni Daniel Tudor, un fost portar al lui Dinamo. Am contract un an şi jumătate şi sper să rămân cât mai mult [...]

Pe unde am mai antrenat mi s-a spus "domnul antrenor" sau "Mister". Acum las la latitudinea jucătorilor", a declarat Florin Bratu în momentul prezentării.

Afla mai multe despre: bratudinamoantrenorprezentare 

viewscnt
Articole similare