Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ştiu dacă era sau nu echitabil, dar pe noi ne ajuta un punct” + ”Astăzi am făcut o partidă solidă”. Primele reacţii după victoria lui Sepsi cu Clinceni

”Nu ştiu dacă era sau nu echitabil, dar pe noi ne ajuta un punct” + ”Astăzi am făcut o partidă solidă”. Primele reacţii după victoria lui Sepsi cu Clinceni

Superliga

Comentarii

Sepsi a primit vizita Academicii Clinceni în etapa a patra a play-out-ului. Gazdele s-au impus cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Nouvier în minutul 38.

În urma unui meci sărărcios din punctul de vedere al ocaziilor, doar unul dintre antrenori s-a prezentat mulţumit la interviu. Leo Grozavu a declarat că este fericit de victoria obţinută, mai ales că aceasta vine la puţin după cea în faţa FCSB-ului. În plus, tehnicianul echipei din Sf. Gheorghe a criticat regula U21, pe care o vede irelevantă, explicând că un fotbalist valoros va juca, indiferent de vârstă.

Primele reacţii după victoria lui Sepsi cu Clinceni

Era foarte important pentru noi să confirmăm victoria de la Steaua. Astăzi am făcut iar o partidă solidă, pragmatică, nu am lăsat adversarul să se apropie de poartă. (N.r. despre regula U21) Un jucător valoros joacă indiferent de vârstă.

Eu şi înainte am folosit jucători tineri şi îmi place să folosesc jucători tineri. Nu cred că e nevoie să impunem ca ei să joace. Cred că fotbalul românesc are nevoie de cu totul altceva decât reguli impuse”, a declarat Leo Grozavu.

Pe cealaltă bancă tehnică nu s-a aflat Ilie Poenaru, infectat cu Covid, ci secundul său, Marin Dună. În urma meciului, acesta a recunoscut că jocul prestat de trupa sa nu a fost unul de calitate şi că nu ştie dacă un egal ar fi fost un rezultat mai corect.

”Am avut câteva oportunităţi, nu ocazii de gol în care puteam să egalăm. Nu ştiu dacă era sau nu echitabil, dar pe noi ne ajuta un punct”, a spus Marin Dună.

VIDEO | Rezumat Sepsi - Clinceni 1-0

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1sepsiacademica clincenisepsi clincenileo grozavumarin dună 

viewscnt
Articole similare