Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu sunt bani!” Joan Laporta a refuzat un super fotbalist din motive financiare. Jucătorul propus la Barca

”Nu sunt bani!” Joan Laporta a refuzat un super fotbalist din motive financiare. Jucătorul propus la Barca

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Joan Laporta s-a văzut nevoit să refuze transferul lui Matthijs de Ligt

 Unul dintre cei mai bine cotaţi tineri fundaşi din lume, Matthijs de Ligt a fost propus Barcelonei, anunţă presa iberică.

După ce în 2019 a fost la un pas de Barca,  Matthijs de Ligt a ajuns la Juventus, club unde se pare că talentatul fundaş central olandez nu este tocmai fericit.

De când a semnat cu Juve, foarte multe zvonuri îl anunţă pe Matthijs de Ligt nemulţumit şi dispus să plece. Spaniolii susţin că agentul său, Mino Raiola, l-ar fi propus Barcelonei, dar s-a lovit de refuzul preşedintelui Joan Laporta.

Chiar dacă Barca ar fi putut plăti o sumă de bani pentru a-l transfera, salariul de minim 12 milioane de euro pe an al olandezului ar fi creat o problemă de natură financiară şi mai mare în interiorul clubului.

Raiola nu s-a dat bătut, iar spaniolii susţin că jucătorul ar fi fost propus şi în Premier League, la cluburi ca Chelsea sau Manchester City.

În vârstă de 22 de ani, De Ligt are o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro. A bifat 117 meciuri pentru Ajax Amsterdam şi alte 84 pentru Juventus. În cariera sa,  Matthijs de Ligt are şi 31 de selecţii la prima reprezentativă a Olandei, pentru care a şi marcat de două ori. 

Afla mai multe despre: joan laportabarcelonade ligt 

viewscnt
Articole similare