Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu sunt dură, sunt doar realistă". Cum şi-a comentat Halep înfrângerea prematură de la Wimbledon, pe site-ul WTA

"Nu sunt dură, sunt doar realistă". Cum şi-a comentat Halep înfrângerea prematură de la Wimbledon, pe site-ul WTA

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost învinsă dramatic de Su-Wei Hsieh cu 3-6, 6-4, 7-5, sâmbătă, în runda a treia a turneului de la Wimbledon. Aceasta a fost prima înfrângere a liderului mondial, după trofeul câştigat la Roland Garros.

"Ea a jucat foarte bine. A rezistat la fiecare punct. Are toate meritele. Jocul a fost unul destul de bun, dar cred că nu am avut o atitudine pozitivă pe teren. Am făcut un meci foarte neprofesionist din partea mea. Sunt prea obosită, eram prea obosită. Mă dureau toate. Nu voi căuta scuze după acest meci, ea a meritat să câştige, dar totuşi sunt tristă pentru felul în care m-am comportat.

Am avut doar o atitudine negativă, am vorbit prea mult. Cred că din cauză că eram prea obosită, nu m-am putut concentra asupra fiecărei mingi. Am condus, eram în avantaj şi nu am putut încheia meciul. Nu sunt dură, sunt doar realistă şi cinstită cu mine. Recunosc că am avut o atitudine neprofesionistă'', a declarat Halep.

Hsieh a reuşit să le învingă în ultimele 18 luni pe Garbine Muguruza şi Agnieszka Radwanska la Australian Open, pe Johanna Konta la Roland Garros şi pe Halep la Wimbledon.

 

Afla mai multe despre: wimbledonsimona haleproland garrosradwanska 

viewscnt
Articole similare