Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu sunt Hagi sau Popescu, dar mă bucur că am atras atenţia". Şumudică, declaraţii spumoase despre situaţia de la Malatyaspor

"Nu sunt Hagi sau Popescu, dar mă bucur că am atras atenţia". Şumudică, declaraţii spumoase despre situaţia de la Malatyaspor
Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani), antrenorul lui Malatyaspor, a vorbit cu presa din Turcia despre situaţia de la noua sa echipă din Superliga turcă. Tehnicianul român a spus că Malatyaspor nu are bancă de rezerve şi are nevoie de transferuri pentru a se putea salva de la retrogradare.

"Nu sunt Hagi sau Popescu, dar mă bucur că am atras atenţia". Şumudică, declaraţii spumoase despre situaţia de la Malatyaspor

Malatyaspor are nevoie de transferuri pentru a se putea salva de la retrogradare, crede Marius Şumudică, antrenorul care a calificat echipa în 16-imile de finală ale Cupei Turciei (3-1). În campionat, Malatya nu merge bine după un început ca din tun cu Şumudică. Are trei înfrângeri la rând.

Şumudică vrea şase sau şapte jucători noi la Malatyaspor pentru a putea să se lupte cu şanse reale pentru a rămane în Superligă.

”Am venit aici cu inima. Malatyaspor pierduse cinci meciuri consecutive când am primit oferta de a veni aici. Am venit să ajut şi voi ţine echipa în Super Lig. Sunt fericit că m-am întors în Turcia. Nu sunt Hagi sau Popescu, dar îmi place că am atras atenţia. Nu am vorbit nimic, dar trebuie să spun ceva. Voi vorbi despre fostul antrenor. Când am venit la Malatya, am găsit o tragedie.

M-am bucurat când am văzut echipa, dar, când am văzut ce rezerve avem, am fost şocat. Toţi îmi spuneau să nu semnez pentru că echipa va retrograda şi îmi voi distruge numele. Am ajuns aici şi am avut succes cu Kayserispor şi Gaziantep. M-au sunat mulţi apropiaţi să îmi spună să revin la Gaziantep, dar visul meu este să aduc Malatyaspor la un nivel bun.

Trebuie să transferăm. În meciul cu Akhisar, şase dintre jucători erau under-22. Jucătorii noştri sunt de Super Lig, dar nu au prestaţiile dorite. Îmi e ruşine că zece dintre jucătorii noştri nu sunt la nivelul de joc din Super Lig.

Când m-am dus la Gaziantep, am pierdut cu 0-4 cu Alanya. Imediat după, am discutat cu preşedintele şi mi-am creat propria echipă. Trebuie să aduc jucători care corespund filosofiei mele de joc. Avem nevoie de şase-şapte jucători. Dacă vom termina mai jos de locul 10, voi pleca de la Malatyaspor fără niciun ban. Avem nevoie de şase-şapte jucători să rămânem în Super Lig. Nu avem nevoie doar de transferuri. Trebuie să schimbăm multe lucruri la Malatya. Scopul meu este să aduc din nou suporterii la stadion”, a declarat Marius Şumudică pentru TRT Spor.

În interviul acordat celor de la TRT Spor, Marius Şumudică le-a explicat jurnaliştilor că este un tip direct căruia îi place să facă uneori haz de necaz: ”Trăiesc o viaţă spontană. Şumudică arată ce simte prin limbajul corpului. A fost un incident de care îmi amintesc la Antalya. Strigam la unul dintre jucători, era apă pe gazon şi am căzut. Am rămas acolo ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acesta e Şumudică”.

Afla mai multe despre: marius sumudicamalatyaspor 

viewscnt
Articole similare