Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu suntem suficient de buni pentru acest nivel. Nu are rost să păcălim lumea”. D'Aversa, dezolant de sincer după o nouă înfrângere pentru Parma

”Nu suntem suficient de buni pentru acest nivel. Nu are rost să păcălim lumea”. D'Aversa, dezolant de sincer după o nouă înfrângere pentru Parma

Stranieri

Comentarii

Sâmbătă seara, Parma a suferit o nouă înfrângere demoralizantă, de data aceasta împotriva ocupantei ultimului loc din campionat, Crotone.

Parma se află într-o plină luptă cu retrogradarea, iar vizita ultimei clasate, Crotone, trebuia să reprezinte un colac de salvare pentru ”cruciaţi”. Însă, aceştia au fost înfrânţi cu scorul de 4-3 şi şi-au spulberat orice şansă realistă de a continua în Serie A şi sezonul viitor.

D'Aversa, dezolant de sincer după o nouă înfrângere pentru Parma

În urma unei noi dezamăgiri pentru echipa lui Man şi Mihăilă, D'Aversa a făcut câteva declaraţii deprimant de oneste. Acesta a recunoscut că soarta Parmei este probabil stabilită şi a încercat să explice motivele pentru sezonul incredibil de slab al echipei: lipsa experienţei şi a calităţii.

”Punctele contează mereu, pentru că nu suntem încă retrogradaţi matematic. Acest meci a arătat ceea ce eu am văzut de când m-am intors, adică faptul că reacţionăm când luam gol, însă apoi facem greşeli incredibile.

Asta demonstrează că, atunci când faci acele erori, atât în atac, cât şi în apărare, pierzi la nivel de Serie A. Nu ştiu dacă ne lipseşte încrederea. Am înscris trei goluri şi totuşi am primit patru...

Am făcut prea multe greşeli şi primim sistematic gol de fiecare dată după ce marăam. Ne lipseşte personalitatea, ne lipseşte leadership-ul şi nu suntem suficient de buni pentru acest nivel. Nu are rost să păcălim lumea.

Cred că echipei îi lipsesc lideri care să îşi asume responsabilităţi şi să tragă echipa dupa ei. Sincer, nici eu nu înteleg aşa o schimbare radicală. Cred că sunt multe aspecte care contribuie la asta.

Conduceam cu 3-2 pe Cagliari, dar în minutele de final am bătut repede loviturile libere, ne-am grăbit şi nu am controlat ritmul. Asta e lipsa de experienta”, a declarat D'Aversa, pentru Football Italia.

După meciul cu Crotone, Parma rămâne pe penultima poziţie, la doar două puncte deasupra adversarii de sâmbătă seara. ”Cruciaţii” se află la 11 puncte de salvare, cu cinci partide rămase. Ocupanta locului 17 însă, Benevento, are un meci mai puţin jucat.

Afla mai multe despre: parmadennis manvalentin mihăilăroberto d'aversa 

viewscnt
Articole similare