Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu toată lumea îl laudă pe Dennis Man. Fostul său antrenor de la FCSB avertizează: ”Te aşteptai la mai mult, ţinând cont de banii care s-au plătit pe el” | EXCLUSIV

Nu toată lumea îl laudă pe Dennis Man. Fostul său antrenor de la FCSB avertizează: ”Te aşteptai la mai mult, ţinând cont de banii care s-au plătit pe el” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român Dennis Man (25 de ani) nu a mulţumit pe toată lumea suficient în ultima vreme. Unul dintre foştii săi antrenori de la FCSB a avut un avertisment pentru actualul fotbalist legitimat la Parma şi convocat de Edi Iordănescu pentru ”dubla” cu Belarus şi Andorra.

Dennis Man are parte de un început bun de sezon la Parma, acolo unde şi-a adus contribuţia din punct de vedere ofensiv.

Are goluri, are pase decisive, iar acum este pregătit să îşi continue evoluţiile apreciate şi la echipa naţională. La acţiunea acesteia din luna septembrie, a lipsit din cauza unei accidentări.

Dar acum este apt de joc şi gata să confirme şi în tricoul României aşteptările pe care fanii îl au de la acesta.

Totuşi, prestaţiile jucătorului în vârstă de 25 de ani nu sunt pe placul tuturor, printre care şi Nicolae Dică.

Dică, avertisment pentru Man: ”Te aşteptai la mai mult”

Acesta l-a antrenat pe Dennis Man la FCSB, în perioada 9 iunie 2017 - 23 decembrie 2018, astfel că îl cunoaşte destul de bine pe actualul internaţional român.

Dică a punctat faptul că Man încă nu a confirmat suma incredibilă plătită de Parma celor de la FCSB, în valoare de 13 milioane de euro, în ianuarie 2021.

Astfel, Dennis Man a devenit cel mai scump jucător vândut din campionatul României în străinătate.

Nicolae Dică a precizat că fostul jucător de la FCSB s-a impus ca un titular cert în echipa Parmei, dar încă nu a demonstrat că meritp banii investiţi de ”cruciaţi” în el.

”Bine, dacă ne uităm acum la un Man, care joacă la Parma, dar acum sunt în Serie B, au fost în Serie A… Joacă, a evoluat meci de meci. A reuşit să şi marcheze câteva goluri.

Este un jucător important pentru echipă din punctul meu de vedere. Nu (n.r. Man nu a confirmat)! Te aşteptai la mai mult, ţinând cont de banii care s-au plătit pe el”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Dennis Man a jucat la FCSB în perioada septembrie 2016 - ianuarie 2021 şi a adunat 146 de meciuri, reuşind 49 de goluri şi 29 de pase decisive.

Pe când la Parma, acesta a bifat 80 de partide, în care a totalizat 14 goluri şi şase assist-uri.

Afla mai multe despre: dennis mannicolae dicafcsbparmaromania 

viewscnt
Articole similare