Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu toţi antrenorii fug de FCSB: ”Este un proiect interesant acolo!”. Un fost mare jucător al roş-albaştrilor vrea să lucreze cu Becali

Nu toţi antrenorii fug de FCSB: ”Este un proiect interesant acolo!”. Un fost mare jucător al roş-albaştrilor vrea să lucreze cu Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut mari probleme în a numi un antrenor principal după despărţirea de Bogdan Andone.

Devis Mangia, Walter Zenga, Edward Iordănescu sau Costel Enache au ”fugit” de FCSB după ce Becali a renunţat la Bogdan Andone.

Patronul roş-albaştrilor a găsit cu greu un înlocuitor şi l-a numit în cele din urmă pe Bogdan Argeş Vintilă, fost secund al lui Gică Hagi la Viitorul.

Un fost mare jucător al roş-albaştrilor recunoaşte acum că ar lucra fără probleme la FCSB cu Gigi Becali. Marius Baciu, actualmente tehnicianul celor de la Daco Getica a mărturisit miercuri: ”Pentru mine, orice echipă... nu doar FCSB, orice proiect interesant... nu zic nu. Dar deocamdată am ceva aici, pot să lucrez extraordinar. Când va veni rândul meu să antrenez la o echipă foarte bună, atunci nu cred că voi spune nu” a declarat Marius Baciu.

Fostul fotbalist al Stelei le ţine pumnii strânşi roş-albaştrilor în partida cu Guimaraes: ”Au nevoie de un rezultat bun, au nevoie de ceva ca să... văd jucătorii puţin neîncrezători. Dar au echipă foarte valoroasă, au nevoie de un rezultat bun. Şi m-aş bucura pentru ei să meargă în grupe” a mai spus Baciu.

În vârstă de 44 de ani, Baciu a jucat pentru Steaua între 1996 şi 2002. A fost inclusiv căpitan al echipei roş-albastre pentru care a jucat în 140 de meciuri doar în campionat.

Afla mai multe despre: marius baciufcsbgeorge becali 

viewscnt
Articole similare