Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu toţi fotbaliştii din Liga 1 sunt buni la FIFA: „Nu am nicio şansă. M-am lăsat păgubaş”. Pe ce joc s-a reprofilat unul dintre veteranii campionatului

Nu toţi fotbaliştii din Liga 1 sunt buni la FIFA: „Nu am nicio şansă. M-am lăsat păgubaş”. Pe ce joc s-a reprofilat unul dintre veteranii campionatului

Superliga

Comentarii

Ajuns la ediţia 2020, jocul video FIFA este unul dintre preferatele fotbaliştilor din întreaga lume. Liga 1 are şi ea o mulţime de „meseriaşi”, dar nu este şi cazul lui Răzvan Pleşca.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, portarul lui Gaz Metan a dezvăluit că nu ţine pasul cu colegii săi mai tineri şi că altul este jocul său preferat.

„Eu sunt mai puţin cu FIFA. Am fost un jucător bun de FIFA, dar de când a apărut noua generaţie nu am nicio şansă, aşa că m-am lăsat păgubaş de vreo doi ani.  În schimb mă joc foarte mult pe laptop Football Manager, mă mai uit la filme, mai citesc cărţi. Nu am prea mult timp acum, pentru că am o fetiţă mică, aşa că toată ziua spăl biberoane, schimb scutece.

Înainte mai aveam scuza, spuneam că vin de la antrenament şi sunt prea obosit ca să fac aceste lucruri, dar acum nu am ce face, nu mai am nicio scăpare.

(La Footabll Manager ce echipă manageriezi?)
Newcastle United, întotdeauna. Nu îmi place să joc cu echipe mari, care au bugete mari şi pot transfera aproape pe oricine. Îmi place să joc cu Newcastle.

Mă uit la serialul cu Sunderland, rivalii celor din Newcastle. E povestea tragică a unei echipe care ajunge din prima ligă engleză în a treia ligă”
, a declarat Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fifagaz metanplescafootball managerliga 1 

viewscnt
Articole similare