Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu trebuie să cerem scuze nimănui” Recţia oltenilor după ce patronul şi jucătorii au fost filmaţi înjurând rivalele! Răspuns dur şi pentru FRF

”Nu trebuie să cerem scuze nimănui” Recţia oltenilor după ce patronul şi jucătorii au fost filmaţi înjurând rivalele! Răspuns dur şi pentru FRF

Fotbal

Comentarii

Oltenii au reacţionat prin intermediul paginii de Facebook după ce au fost acuzaţi de lipsă de respect, când la petrecerea de final de sezon au adresat injurii la adresa adversarilor din România.

Oficialii echipei din Bănie spun că nu au de ce să-şi ceară scuze şi se declară surprinşi de reacţia Federaţiei Române de Fotbal.

”Există o tradiţie în familia Universităţii Craiova, de două ori pe an, înaintea Crăciunului şi la sfârşitul campionatului, să ne adunăm cu toţii în ceea ce se doreşte a fi momentul nostru în care suntem împreună. Nu doar jucătorii şi stafful tehnic, ci şi tot ceea ce înseamnă colegii din spatele echipei, precum cei din departamentele marketing, comunicare, social - media, security, transport, ticketing, hospitality, juridic, economic, antrenorii din cadrul Centrului de Copii şi Juniori, dar şi legendele clubului.

Este totodată momentul în care partenerii noştri sunt alături de noi, nu doar prin intermediul programelor pe care le dezvoltăm împreună. Este modul nostru de a ne lua la revedere de la sezonul trecut, cu bune şi rele, dar mai ales modul nostru de a ne asigura că anul următor vom fi împreună şi că ne vom sprijini din nou unii pe alţii, indiferent de cum va fi: „la bine şi la greu”. 

Cu excepţia suporterilor noştri, considerăm că nu trebuie să ne justificăm şi nu trebuie să cerem scuze nimănui. Pentru că duminică a fost o petrecere privată. Imaginile care au apărut în spaţiul public fac parte dintr-un moment ce aparţine exclusiv familiei noastre.

Da, suporterilor noştri le cerem scuze pentru că imaginea Universităţii Craiova a fost pătată, iar noi suntem cei care trebuie să avem grijă de ea.

Recunoaştem că ne-a surprins comunicatul FRF, având în vedere că imaginile erau de la o petrecere privată. Ne-a surprins pentru că nu am văzut ca Federaţia să ia atitudine în situaţii mult mai grave şi care s-au petrecut în spaţiul public şi ne referim aici la un jucător al echipei Naţionale care, la un meci de fotbal, a scuipat un suporter pe Arena Naţională. Ne referim la un eveniment de acum 3 săptămâni, când, în spaţiul public, doi jucători ai Naţionalei Under-21 au arătat semne obscene suporterilor Ştiinţei. Nu mai vorbim de una dintre campioanele din ultimii ani, ai cărei jucători au avut un moment similar după meciul în care au câştigat titlul. Nu am văzut nicio reacţie cu privire la imaginile apărute după victoria României Under-21 cu Ţara Galilor, când tricolorii s-au filmat în autocarul echipei petrecând cu manele.

Înainte de a arunca cu piatra, vă rugăm, pe fiecare dintre dumneavoastră, să vă întrebaţi doar atât: ce s-ar întâmpla dacă ar apărea imagini de la ultima petrecere pe care aţi avut-o în familie sau cu prietenii cei mai buni?”, se arată în comunicatul celor de la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: universitatea craiovapetrecere cu scandal la craiova 

viewscnt
Articole similare