Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu trebuie să ne gândim că suntem favoriţi în finală!” Alex Tudorie nu şi-a pierdut speranţele pentru titlu: ”Credem până la final”

”Nu trebuie să ne gândim că suntem favoriţi în finală!” Alex Tudorie nu şi-a pierdut speranţele pentru titlu: ”Credem până la final”
Comentarii

Universitatea Craiova s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei României, după ce a remizat, scor 2-2, în deplasare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în manşa secundă a semifinalelor.

 ”Aş vrea să dedic această victorie legendei Craiovei, Ion Oblemenco.” a spus Tudorie, imediat după meci. Atacantul din Bănie a văzut un meci spectaculos în manşa retur cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu: ”A fost un meci spectaculos, m[ bucur că am marcat şi că am reuşit să ne calificăm în finala Cupei. Nu trebuie să ne gândim că suntem favoriţi, în finală se poate întâmpla orice. Trebuie să tratăm jocul cu maximă seriozitate şi să intrăm în teren să câştigăm trofeul.”

Atacantul oltenilor nu şi-a pierdut speranţele nici în lupta pentru titlu: ”Noi credem până la final şi intrăm motivaţi la fiecare meci, poate vom reuşi să obţinem nouă puncte în aceste trei meciuri şi CFR să facă un punct, FCSB două” a mai spus Alex Tudorie.

Finala va avea loc la 22 mai, la Ploieşti, când, probabil, va fi primul meci cu spectatori după ce fanii nu au mai avut acces pe arene în România, din martie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: alexandru tudorie 

viewscnt
Articole similare