Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Mai avem de muncă”. Primele reacţii după victoria lui Hermannstadt la Arad

”Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Mai avem de muncă”. Primele reacţii după victoria lui Hermannstadt la Arad

Superliga

Comentarii

UTA Arad a primit vizita lui Hermannstadt în a treia etapă a play-out-ului Ligii 1. Oaspeţii au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, datorită unui gol reuşit de Petrescu în minutul 50.

Hermannstadt a reuşit să obţină o victorie importantă în faţa lui UTA, care o ridică din fundul clasamentului, până pe poziţia a 14-a. Baieţii lui Beza au avut o prestaţie bună la Arad şi ar fi putut câştiga la o diferenţă mai mare, cu puţin noroc.

Însă, cele trei puncte sunt importante pentru formaţia din Sibiu, iar atât antrenorul, cât şi jucătorii s-au bucurat de rezultatul obţinut. Eugen Beza s-a arătat foarte mulţumit de meciul urmărit, iar fotbaliştii săi au recunoscut că sunt mândri că nu au primit gol.

Primele reacţii după victoria lui Hermannstadt la Arad

”E o victorie mare pentru noi. Pentru o echipă mică e o victorie mare. Diferenţa a fost făcută prin atitudinea băieţilor, care a fost la înălţime, ei au câştigat acest meci. Am avut şi noroc, fără şansă nu ai ce să faci la fotbal”, a declarat Eugen Beza.

”Mă bucur mai puţin pentru gol, mai mult pentru victorie şi sunt foarte fericit că n-am primit gol. În sfârşit am reuşit să câştigăm şi noi cu 1-0. E de ajuns pentru trei puncte, sper să o ţinem pe aceeaşi linie, ne dă moral şi ceva speranţă.

La muncă, pentru că nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Mai avem de muncă, până la final mai sunt şase etape”, a adăugat Petrescu.

”Ne simţim bine, o victorie după foarte mult timp, de care chiar aveam nevoie. A fost un meci greu, de luptă, în multe momente. Chiar dacă ei au avut mingea mai mult, noi am avut atitudinea corectă şi suntem fericiţi.

Din păcate, noi am primit multe goluri, pe greşeli personale de-ale noastre. Încercăm să le corectăm săptămână după săptămână şi să nu mai greşim. Încercăm până la finalul campionatului să nu mai luăm gol”, a mai spus Opruţ.

Rezultatul pozitiv în faţa arădenilor o aduce pe Hermannstadt pe locul 14, cu 16 puncte. În spatele său se află Dinamo, cu 15 puncte, şi Poli Iaşi, cu 14 puncte, formaţii ce au însă un meci mai puţin disputat decât trupa lui Beza.

VIDEO | Rezumat Chindia - Hermannstadt 2-0

Afla mai multe despre: liga 1uta hermannstadteugen bezahermannstadtpetrescuopruţ 

viewscnt
Articole similare