Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu vă e ruşine? Sunt numai minciuni". Scandal uriaş la Barcelona chiar înaintea meciului cu Napoli

"Nu vă e ruşine? Sunt numai minciuni". Scandal uriaş la Barcelona chiar înaintea meciului cu Napoli

FC Barcelona

Comentarii

Cunoscut pentru calmul şi discreţia de care dă dovadă, mijlocaşul echipei FC Barcelona, Frenkie De Jong, a răbufnit, marţi, în faţa jurnaliştilor, supărat pe zvonurile despre o eventuală plecare şi de faptul că ar fi cerut mai mulţi bani de la conducătorii catalani pentru a rămâne la echipă.

Sosit în Catalunia în vara anului 2019, olandezul nu a fost scutit de zvonuri de transfer în ultimii ani, inclusiv două care îl trimiteau la Paris Saint-Germain şi Manchester United.

Marţi, De Jong a rupt tăcerea: "În aceste zile, sunt un pic supărat pe ceea ce scrie presa. Lucruri care nu sunt adevărate. Nu vă este ruşine de ceea ce publicaţi? Uneori îi aud pe oameni spunând că nu sunt la nivelul Barcelonei. Cred că presa ar trebui să se schimbe şi să nu mai scrie minciuni despre mine.

Este mult fum, sunt multe minciuni, că cer 40 de milioane de euro pentru prelungire. Sunt foarte fericit la Barca. Este clubul visurilor mele. Sper să continui să joc pentru Barca pentru mulţi ani de acum încolo".

Întrebat dacă informaţiile vehiculate ar fi putut veni de la persoane din cadrul clubului, el a răspuns: "Sper că nu este cazul, ştiu că multe lucruri sunt inventate. Sunt lucruri care nu sunt adevărate. Faceţi asta cu o mulţime de oameni, jucători, antrenori şi nu am impresia că se va schimba. Chiar dacă mi-aş dori să se schimbe. Se inventează lucruri care nu sunt adevărate".

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare