Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu va fi în lot cu Kosovo”. Primul jucător pedepsit de Edi Iordănescu după meciul cu Israel?

”Nu va fi în lot cu Kosovo”. Primul jucător pedepsit de Edi Iordănescu după meciul cu Israel?

Echipa națională

Comentarii

România nu a reuşit decât un rezultat de egalitate cu Israelul, scor 1-1 (1-0), sâmbătă seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din preliminariile EURO 2024.

România a deschis scorul în minutul 27, prin Denis Alibec, dar a fost egalată în minutul 53, de către Oskar Gloukh.

Gestul lui Florinel Coman, unul exagerat?

În minutul 56 al partidei, imediat ce Israel a marcat golul egalizator, selecţionerul Edi Iordănescu a considerat că are nevoie de sânge proaspăt şi i-a trimis în teren pe Olimpiu Moruţan şi Valentin Mihăilă, în locul lui Deian Sorescu şi Florinel Coman.

Imediat după ce a fost schimbat, camerele de filmat l-au surprins pe Florinel Coman foarte nervos, vociferând, total nemulţumit de ce s-a întâmplat pe teren până în acel punct.

În plus, se pare că fotbalistul celor de la FCSB a plecat la vestiare în timpul partidei, fără să ceară sau să primească aprobarea staff-ului.

Fostul internaţional Dănuţ Lupu consideră că gestul lui Florinel Coman nu va rămâne netaxat. Edi Iordănescu este un antrenor care ţine foarte mult la disciplină şi care nu se teme să aplice sancţiuni atunci când situaţia o cere.

În opinia lui Dănuţ Lupu, Florinel Coman nu va fi păstrat în lot de către Edi Iordănescu pentru partida pe care România o va disputa marţi, 12 septembrie, pe Arena Naţională, contra celor din Kosovo.

Orice jucător, până la urma urmei, care joacă în România, cum e şi el, vrea să prindă un contract.

Atâta timp cât nu joacă e normal să fie supărat. Noi am jucat fotbal, ştim. Când ieşi de pe teren nu te duci la vestiar chiar dacă eşti accidentat. Doctorul stă pe bancă, nu se duce în vestiar după tine.

Şi eu de-a lungul carierei poate m-a schimbat şi m-am dus la vestiare, dar eram supărat nu pentru că mă schimbă, ci pentru că nu jucam bine.

Eram supărat pe evoluţia mea. Dacă a plecat şi nu i s-a dat voie, nu o să joace cu Kosovo şi nu o să fie în lot”, a declarat Dănuţ Lupu, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescuromania - israelflorinel coman 

viewscnt
Articole similare