Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu va mai începe echipa fără el". Gigi Becali şi-a găsit un nou preferat la FCSB, după meciul cu FC Voluntari!

"Nu va mai începe echipa fără el". Gigi Becali şi-a găsit un nou preferat la FCSB, după meciul cu FC Voluntari!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) şi-a găsit un nou preferat la FCSB după meciul cu FC Voluntari (0-0, în Superligă, pe Arena Naţională). Fotbalistul care i-a luat ochii patronului şi despre care a spus că "nu va mai începe echipa fără el" este Alexandru Băluţă (30 de ani).

Transferat liber de contract în vară, Alexandru Băluţă nu a reuşit să marcheze încă pentru FCSB, dar tot a reuşit să impresioneze. Gigi Becali s-a declarat încântat de modul cum Băluţă încearcă să dea viteză jocului şi de implicarea fostului jucător al Universităţii Craiova.

Gigi Becali, "extraordinar de mulţumit" de Alexandru Băluţă: "Nu va mai începe echipa fără el"

Ultima prestaţie a lui Alexandru Băluţă, cea din meciul cu FC Voluntari, l-a convins pe Gigi Becali că fotbalistul merită laude. Implicarea sa în joc şi modul cum încearcă să imprime viteză combinaţiilor încercate de FCSB în timpul meciurilor i-au luat ochii lui Gigi Becali.

Omul de afaceri din Pipera a declarat, după remiza cu FC Voluntari, că "nu va mai începe echipa" fără Alexandru Băluţă.

"Sunt extraordinar de mulţumit de Băluţă. Nu va mai începe echipa fără el. Dă viteză jocului! Fără Băluţă pe teren nu începe meciul. Aşa aş vrea (n.r. - Băluţă atacant), dar problema e că e mai eficient în dreapta. Rotariu nu face faza defensivă şi eram cam bulevard în dreapta. O să-l băgăm pe Rotariu atacant şi o să joace el în dreapta", a spus Gigi Becali, la ProSport LIVE.

Alexandru Băluţă a strâns 11 meciuri (576 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a pasat decisiv de două ori.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Băluţă în prezent, potrivit specialişitlor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb gigi becaligigi becali alexandru balutaalexandru baluta fcsb 

viewscnt
Articole similare