Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu văd niciun progres”. Laurenţiu Reghecampf, contestat după eşecul cu Farul: ”Se păcăleşte singur” | EXCLUSIV

”Nu văd niciun progres”. Laurenţiu Reghecampf, contestat după eşecul cu Farul: ”Se păcăleşte singur” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a suferit primul eşec din acest sezon de Liga 1, 0-2 pe terenul campioanei Farul Constanţa.

Deşi venea după trei victorii consecutive, Universitatea Craiova a fost de nerecunoscut la Ovidiu. Bogdan Cosmescu nu a rămas impresionat de olteni şi e de părere că nu există progres sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf. 

”Eu nu văd niciun progres. Ai avut mare noroc cu Dinamo. Nu ai văzut declaraţia? O să vadă ăia de la FCSB ce se întâmplă în weekend, deci o să fie altă echipă. Te păcăleşti singur cu Iaşul, că n-ai jucat nici 11 contra 10”, a declarat Bogdan Cosmescu pentru Orange Sport. 

Ce a declarat Reghecampf după înfrângerea cu Farul:

"Vrem să vedem ce am făcut greşit. N-am avut atitudine. Am fost foarte slabi, foarte delăsători. Le-am dat foarte mult spaţiu. Greşeli foarte mari la ambele goluri. La al doilea gol, sincer nu am văzut bine lovitura liberă, dar cred că se putea face ceva. Sincer, nu golurile m-au deranjat, ci atitudinea şi anumite momente tratate cu superficialitate. Nu am fost prezenţi în duelurile unu contra unu. Sunt lucruri pe care trebuie să le analizăm.

Dacă ai un pic de şansă să marchezi un gol, intri în joc. Trebuie să fim sinceri, Farul a fost mult peste noi. A avut câteva ocazii mari. Noi am făcut greşeli copilăreşti pe faza de apărare. O să analizăm şi cu siguranţă vom arăta altfel la următorul meci.

Nu se uită meciul de astăzi. Înfrângerea e dureroasă. Avem calitate, avem jucători care au destulă experienţă în competiţiile interne şi ar trebui să avem altă atitudine şi să facem alt joc. 100% sunt optimist, vom schimba aceste jocuri", a spus Laurenţiu Reghecampf.

Universitatea Craiova ocupă locul 2, cu 14 puncte. În runda următoare, oltenii vor înfrunta formaţia bucureşteană, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: universitatea craiovareghecampfbogdan cosmescufarul 

viewscnt
Articole similare