Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu voiam să zic aceste lucruri, dar trebuie să mă apăr!" Dan Petrescu, dezvăluiri despre Mihai Stoica: "Cum vi se pare!?"

"Nu voiam să zic aceste lucruri, dar trebuie să mă apăr!" Dan Petrescu, dezvăluiri despre Mihai Stoica: "Cum vi se pare!?"

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu e în război deschis cu conducerea FCSB, iar fostul internaţional răspunde cu declaraţii tăioase ultemelor afirmaţii din tabăra adversă. Criticat deschis de Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru comportamentul de la meciul cu CSM Poli Iaşi, când a fost eliminat pentru că l-a înjurat pe centralul partidei, Petrescu nu întoarce şi celălalt obraz şi contraatacă cu dezvăluiri despre directorul sportiv al FCSB.

Petrescu îi transmite lui Gigi Becali că Mihai Stoica îl înjura "tot timpul, zilnic", în perioada în care MM era manager la Unirea Urziceni.

"Când nu eram la Steaua, veneam la meciuri, ţineam cu ei. Şi să fiu atacat personal, mi se pare incredibil. De cine? Doi oameni care nu înteleg ce au cu mine. Mai ales unul, care, când l-am luat la Urziceni, înjura patronul Stelei tot timpul, zilnic. Şi acum mă înjură pe mine, că lucrează cu patronul Stelei. Cum vedeţi acest lucru? Cum vi se pare? Normal? Nu mi se pare normal, nu voiam să zic aceste lucruri, dar dacă sunt atacat trebuiă să mă apăr", a declarat Dan Petrescu.

CFR CLUJ - FCSB e LIVE VIDEO pe Telekom Sport, duminică, de la 20:45

Afla mai multe despre: dan petrescumihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare