Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu vor să-l execute cu totul! Funcţia surpriză care i-a fost propusă lui Iuliu Mureşan de şefii CFR-ului

Nu vor să-l execute cu totul! Funcţia surpriză care i-a fost propusă lui Iuliu Mureşan de şefii CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga n-a mai suportat problemele de la CFR şi-a decis ca Iuliu Mureşan să nu mai fie preşedintele echipei, funcţie pe care a ocupat-o timp de 17 ani. Omul de afaceri a luat hotărârea ca Mureşan să fie dat afară din club, iar Marian Copilu să fie noul şef al echipei în echipa managerială.

În ultimele săptămâni, acţionarii CFR-ului au încercat să caute soluţii pentru o despărţire amiabilă de Iuliu Mureşan. Se pare că una dintre propunerile celor din Consiliul de Administraţie a fost ca actualul conducător să ocupe funcţia de preşedinte de onoare.
 
Conform Mediafax, practic, Mureşan nu ar mai fi avut drept de semnătură şi nici nu ar mai fi luat ultima decizie în vreo situaţie importantă pentru club.
 
Ciprian Deac a declarat despre revenirea lui Copilu: "A revenit alături de noi şi e important că acum avem linişte şi lucrurile merg pe un drum bun. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, nu joacă domnul Copilu". 
 
"Domnul Copilu a fost mereu alături de noi, mereu a ştiut ceea ce ne dorim şi ne-a oferit liniştea de care aveam nevoie. E foarte bine că a revenit, acum trebuie să intrăm pe teren să ne facem treaba cât mai bine”, a fost mesajul transmis de Alexandru Ioniţă.

Afla mai multe despre: cfr clujiuliu muresannelu vargamarian copiludecizieanunt 

viewscnt
Articole similare