Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu vrea să mai audă de el! Reacţia lui Dică atunci când a fost întrebat "ce se întâmplă dacă Alibec nu îşi găseşte echipă"

Nu vrea să mai audă de el! Reacţia lui Dică atunci când a fost întrebat "ce se întâmplă dacă Alibec nu îşi găseşte echipă"

Superliga

Comentarii

Denis Alibec este istorie pentru FCSB, chiar dacă atacantul nu şi-a găsit încă o nouă formaţie.

Fostul vârf al Astrei va lucra foarte probabil din nou cu Şumudică, însă perfectarea mutării la Al-Shabab întârzie, ceea ce îi face pe mulţi să se întrebe ce se va întâmpla dacă transferul nu se va realiza şi nicio altă echipă nu va face o ofertă pe placul vicecampioanei.

Această problemă nu pare însă să-l preocupe în vreun fel pe Nicolae Dică. Tehnicianul FCSB a refuzat să vorbească despre omul care i-a făcut multe probleme în sezonul trecut.

Reporter: "Dacă Alibec nu-şi găseşte echipă... Există vreo cale de împăcare cu el!?"

Dică: "Nu vreau să... Am vorbit foarte mult de Denis Alibec şi nu vreau să mai comentez acum..."

Distanţarea lui Dică de atacantul de 27 de ani a putut fi observată şi când tehnicianul a vorbit despre jucătorii plecaţi în această vară. Dică a evidenţiat pierderea lui Budescu, catalogată drept una "foarte importantă", în timp ce Alibec a fost trecut la "şi alţii".

"Într-adevăr, am pierdut un jucător, pe Budescu, foarte important pentru noi, care în momentele grele ale echipei avea o execuţie, reuşea o pasă decisivă sau un gol, dar au plecat foarte mulţi jucători de mare valoare de la Steaua şi echipa a mers mai departe. Cum este şi Alibec... Am încredere în jucătorii pe care îi antrenez în acest moment", a declarat Dică.

 

Telekom Sport LIVE

ACUM LIVE VIDEO | Conferinţă de presă FCSB înainte de startul sezonului Astra - FCSB e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 21:00

Posted by TelekomSport.ro on Friday, July 20, 2018

 

Afla mai multe despre: alibecdicaconferinta 

viewscnt
Articole similare