Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu vreau să mint! Visez de mic să joc la Real Madrid". A făcut show în weekend, iar acum anunţă că vrea pe Santiago Bernabeu

"Nu vreau să mint! Visez de mic să joc la Real Madrid". A făcut show în weekend, iar acum anunţă că vrea pe Santiago Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul echipei Chelsea Londra, Eden Hazard, şi-a reafirmat dragostea faţă de Real Madrid, mărturisind că visează încă din copilărie ca într-o zi să joace pentru actuala campioană a Europei.

"Real Madrid este cel mai tare club din lume. Nu vreau să mint. E visul meu din copilărie. Vom vedea. Nu vreau să vorbesc despre asta tot timpul. Nu am timp, dar vom vorbi în curând despre viitorul meu. Vreau binele meu, dar şi al clubului (n.r. - Chelsea), pentru că mi s-a oferit totul. Nu vreau să spun că voi semna un nou contract, apoi să nu fac asta. Uneori mă trezesc şi mă gândesc la plecare, alteori îmi doresc să rămân", a declarat Eden Hazard, citat de Marca.

Hazard este golgheterul la zi al Premier League, cu şapte goluri. Duminică, internaţionalul belgian a fost omul meciului cu Southampton, reuşind un gol şi o pasă decisivă în succesul cu 3-0 al lui Chelsea.

În vârstă de 27 de ani, Hazard joacă la Chelsea din 2012, timp în care a adunat 310 partide şi a reuşit 97 de goluri şi 78 de assist-uri. El mai are contract cu formaţia londoneză până în vara anului 2020.

35 de milioane de euro a plătit Chelsea pentru transferul lui Hazard

120 de milioane de euro este cota fotbalistului

Afla mai multe despre: hazardreal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare