Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu zic mai multe că se supără Mititelu!” Se fac transferurile lui Bahassa şi Bauza la FCSB? Anunţul lui Gigi Becali

„Nu zic mai multe că se supără Mititelu!” Se fac transferurile lui Bahassa şi Bauza la FCSB? Anunţul lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a oferit noi detalii despre transferurile lui Yassine Bahassa (31 de ani) şi Juan Bauza (27 de ani), fotbaliştii celor de la FC U Craiova 1948.

 

„Nu zic mai multe că se supără Mititelu!” Se fac transferurile lui Bahassa şi Bauza la FCSB? Anunţul lui Gigi Becali 

Patronul celor de la FCSB a recunoscut că actualmente nu există nicio intenţie de a-i transfera pe cei doi mijlocaşi de la FC U Craiova, având în vedere lotul numeros pe care îl are deja FCSB.

„Nu am cum să îi aduc, tată, pe Bauza şi Bahassa. Unde să îi bag? Nu am nici pe cine să scot de pe listă. Voi l-aţi scoate pe Florinel Coman şi l-aţi baga pe Bahassa? Nu zic mai multe că iar se supără Adrian Mititelu. Sunt buni amândoi ăştia ai lui Mititelu, dar nu avem unde să îi băgăm acum. În locul cui? Nu cred că voi mai face niciun transfer. E cam închisă lista”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza, conform Transfermarkt.com
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Yassine Bahassa

„Noi trebuie să dictăm ritmul jocului, suntem o echipă puternică!” Elias Charalambous, optimist înainte de CSKA 1948 - FCSB

FCSB va debuta în preliminariile Conference League împotriva celor de la CSKA 1948, miercuri seara, de la 20:30, în Bulgaria.
 
Elias Charalambous s-a declarat încrezător înainte de primul duel din preliminariile europene. Tehnicianul celor de la FCSB a analizat foarte bine adversarul şi consideră că echipa sa trebuie să câştige duelul din Bulgaria.
 
„Pentru noi e primul meci european. Am avut 2 meciuri de campionat pe care le-am jucat foarte bine şi suntem pregătiţi. Mâine va fi doar o primă repriză a acestui duel, apoi ne aşteaptă repriza secundă în România săptămâna viitoare. Ştim ce adversar ne aşteaptă, unul care are foarte mulţi jucători de calitate, dar noi trebuie să ne facem jocul.
 
Suntem o echipă puternică şi trebuie să dictăm ritmul jocului. Am început bine campionatul, jucătorii noştri trec printr-un moment bun psihologic. Suntem extrem de motivaţi, ne respectăm adversarul, dar cred în jucătorii mei”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare meciului CSKA 1948 - FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifc u craiova 1948adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare