Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numai în pielea lui să nu fii! Părinţii lui Răzvan Raţ au fost depistaţi cu COVID-19. Neputinţa sistemului sanitar românesc

Numai în pielea lui să nu fii! Părinţii lui Răzvan Raţ au fost depistaţi cu COVID-19. Neputinţa sistemului sanitar românesc

Echipa națională

Comentarii

Fostul căpitan al naţionalei României, Răzvan Raţ, trece prin momente grele după ce părinţii săi au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.

Părinţii lui Răzvan Raţ au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, iar amândoi au fost transportaţi şi internaţi într-un spital din Bucureşti, conform publicaţiei Adevărul.

Mama fostului internaţional român a ajuns iniţial la un spital din Slatina, miercuri, pe 15 iulie. Ea avea simptome identice celor pe care le au persoanele infectate cu virusul asiatic. Femeia avea temperatură şi tuse seacă, iar testul efectuat la spital a confirmat că este infectată cu COVID-19.

În acest context, deoarece au luat contact direct cu ea, lui Răzvan Raţ şi tatălui său li s-a recomandat izolarea. Ion Raţ a explicat situaţia prin care trece familia sa şi a mărturisit că s-a gândit să se testeze în mediul privat. Motivul este simplu: DPSP nu i-a prelevat probe, în timp ce la privat timpul de aşteptare până la eliberarea rezultatelor este de câteva zile.

Tatăl lui Răzvan Raţ, Ion Raţ, a început să facă febră de peste 39 de grade, vineri. Tot atunci a decis să se prezinte la spitalul din Slatina. A fost testat, doar că rezultatul nu a fost elocvent. Medicii l-au mai testat o dată şi la a doua încercare a rezultat prezenţa virusului asiatic.

”Culmea, când am avut carantinaţi în hotel nu am păţit nimic, am păţit-o acum. Nu de la hotel am luat-o. Nu ştiu de unde. Hotelul l-am închis de câteva zile”, a spus Ion Raţ.

Hotelul Zuytto este proprietatea fostului căpitan al naţionalei României, Răzvan Raţ. A fost primul hotel din Slatina în care au fost cazate persoanele venite din străinătate şi plasate în carantină. Tatăl său este cel care se ocupă de gestionarea problemelor de zi cu zi ale hotelului. 

Afla mai multe despre: razvan ratromaniacoronavirusnationala 

viewscnt
Articole similare