Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Numai nişte oameni proşti sau nebuni se pot gândi la asta". Marius Croitoru, mesaj dur după calificarea în play-off-ul Ligii 1!

"Numai nişte oameni proşti sau nebuni se pot gândi la asta". Marius Croitoru, mesaj dur după calificarea în play-off-ul Ligii 1!

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a oferit prima reacţie, după ce echipa sa a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Marius Croitoru, după ce FC Botoşani s-a calificat în play-off

FC Botoşani a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXX-a a Ligii I şi s-a calificat în play-off, încheind sezonul regulat pe locul 6.

"Sper să repetăm şi la anul. Am pierdut jucători importanţi pentru noi. Ţin să le mulţumesc tuturor, e meritată munca, e muncă de un an de zile. Îi felicit şi le mulţumesc. E meritul jucătorilor, eu nu am niciun procent, nu am nici 1%, eu doar câteva idei, pe care ei le pu în practică. Eu îi stresez, ţip la ei, zilnic, nu suportă, iar rezultatele sunt ale lor. Când echipa nu câştigă, e un vinovat, antrenorul. Când câştigă, e datorită lor. Rămâne ca noi şi Clinceni să ne batem pe un loc cât mai bun. Play-out-ul va fi dificil, nou pentru formatul Ligii 1 şi poţi risca să pierzi trei meciuri şi să fii la retrogradare. 

Primul an a fost din întâmplare, al doilea cu noroc... vom vedea al treilea cum va fi. Scopul nostru principal era acela de a merge în playoff, de a repeta prestaţia de anul trecut", a declarat Marius Croitoru.  

Antrenorul lui FC Botoşani nu acceptă părerile celor care susţin că FC Botoşani va fi doar un partener de antrenament cu FCSB în meciurile din play-off şi a avut o reacţie dură: "Numai nişte oameni proşti sau nebuni se pot gândi că eu sau patronul se poate duce la un jucător să îi spună să îi lasă mai uşor cu FCSB. E o prostie incomensurabilă, iar cei care o fac se ridică la nivelul vorbelor pe care le spun", a declarat Marius Croitoru, după ce echipa s-a a pătruns printre cele mai bune şase echipe ale Ligii 1. 

Echipele calificate în play-off-ul Ligii 1, sezonul 2020-2021

  • FCSB 64 p
  • CFR Cluj 63p
  • Craiova 57p
  • Sepsi 44p
  • Clinceni 44p
  • Botoşani 42p

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosanicalificare play-off liga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare