Experiențe împreună.
You are here:

Numărul real de spectatori care au asistat la Steaua - Csikszereda. Câte abonamente au vândut ”militarii”

Numărul real de spectatori care au asistat la Steaua - Csikszereda. Câte abonamente au vândut ”militarii”

Fotbal intern

Comentarii

Steaua a debutat oficial pe noul stadion din Ghencea, în meciul cu Csikszereda, o partidă la care numărul de spectatori a fost sub aşteptări.

Pe noul stadion Steaua s-a jucat primul meci oficial. ”Militarii” au întâlnit Csikszereda, în prima etapă din Liga 2, partidă câştigată de Steaua cu 1-0. Atmosfera în galeria Stelei a fost spectaculoasă, însă tribunele au fost aproape goale.

Numărul de bilete vândute în tribunele 1 şi 2 a fost sub aşteptările organizatorilor, care s-au aşteptat la un entuziasm mult mai ridicat. Totuşi, Steaua - Csikszereda a intrat în TOP 10 meciuri cu cei mai mulţi spectatori în acest sezon, în Liga 1 şi Liga 2.

Numărul real de spectatori de la Steaua - Csikszereda

Atmosfera de la Steaua - Csikszereda a fost peste nivelul fotbalului din România. Spectacolul a fost asigurat de ultraşii din Peluza Sud, însă în restul stadionului spectatorii nu s-au înghesuit.

Numărul oficial de spectatori confirmă acest lucru. Astfel, la Steaua - Csikszereda au asistat oficial 3.727 de spectatori. Interesant este că aproape un sfert din spectatorii care au mers la meci sunt abonaţi.

În total, Steaua a vândut până acum 983 de abonamente. Este un număr important pentru o echipă de Liga 2. În Liga 1, cele mai multe abonamente au fost vândute de Universitatea Craiova, peste 6.000.

FC U Craiova, rivala din oraş, a vândut mult mai puţine, peste 700. Rapid, care are unii dintre cei mai spectaculoşi şi fideli suporteri din România, a vândut peste 1.100 de abonamente.

Steaua - Csikszereda, în TOP 10 meciuri cu cei mai mulţi spectatori din acest sezon

În ciuda faptului că numărul de spectatori de la Steaua - Csikszereda a fost sub aşteptări, partida a intrat în TOP 10 meciuri cu cea mai mare asistenţă din acest sezon.

În Liga 2, după prima etapă, Steaua - Csikszereda a avut a doua cea mai bună asistenţă pe stadion, după derby-ul U Cluj - Poli Timişoara, care a strâns în tribune 4.000 de spectatori.

Dacă luăm în calcul şi Liga 1, U Cluj - Poli Timişoara şi Steaua - Csikszereda intră în TOP 10 la acest capitol.

TOP 10 meciuri cu cei mai mulţi spectatori în acest sezon:

1. Rapid - Chindia: 15.000 de spectatori
2. FC U Craiova - Dinamo: 11.000 de spectatori
3. FCSB - Universitatea Craiova: 10.123 de spectatori
4. Rapid - Farul: 8.250 de spectatori
5. UTA Arad - FCSB: 8.000 de spectatori
6. UTA Arad - Farul: 6.000 de spectatori
7. Universitatea Craiova - FC Argeş / CS Mioveni - Rapid / U Cluj - Poli Timişoara: 4.000 de spectatori
8. Steaua - Csikszereda: 3.727 spectatori
9. CFR Cluj - FC U Craiova: 3.500 de spectatori
10. Universitatea Craiova - FC Botoşani: 3.400 de spectatori

viewscnt
Articole similare