Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nume grele pe lista plecărilor de la FC Barcelona la începutul lui 2020. Rakitic şi Vidal, cu bagajele făcute: un alt fotbalist e aproape cedat

Nume grele pe lista plecărilor de la FC Barcelona la începutul lui 2020. Rakitic şi Vidal, cu bagajele făcute: un alt fotbalist e aproape cedat

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a intrat în vacanţă cu o victorie en-fanfare împotriva lui Deportivo Alaves, 4-1, iar acum atenţia se mută spre perioada de mercato care va lua startul la începutul lui 2020. Împreună cu Ernesto Valverde, şefii catalanilor au alcătuit lista cu fotbaliştii care vor pleca de pe Camp Nou în iarnă. Pe listă se află nume grele din vestiarul trupei blaugrana.

Trupa de pe Camp Nou e gata să renunţe la Jean-Clair Todibo (19 de ani), puştiul adus de la Toulouse în urmă cu un an. Puştiul care mai are contract până în 2023, dar a prins doar 163 de minute jucate în tricoul Barcelonei în acest sezon, în trei partide. AC Milan, Manchester United şi Bayer Leverkusen sunt interesate de transferul fundaşului francez, iar catalanii aşteaptă oferte, scrie Sport, unul dintre ziarele apropiate de clubul blaugrana.

Mai departe, Carles Alena (21 de ani) este şi el pe picior de plecare. Promovat de la echipa a doua, puştiul crescut în La Masia nu a impresionat atunci când a primit şansa să joace şi acum e cu bagajele făcute pentru a pleca. Getafe şi Betis Sevilla au pus ochii pe mijlocaşul catalan. Alena a strâns 260 de minute în cinci meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la FC Barcelona.

Rakitic şi Vidal, pe lista de plecări

Acum vin surprizele. Ivan Rakitic şi Arturo Vidal ar urma să plece şi ei de la FC Barcelona în această iarnă. În ceea ce-l priveşte pe croat, acesta fusese scos din echipă de Valverde la începutul sezonului, dar a primit o nouă şansă şi părea că şi-a câştigat locul din nou locul de titular. Totuşi, se pare că Ivan Rakitic e pe lista plecărilor. Juventus sau Inter urmăresc atent situaţia vicecampionului mondial din 2018. Rakitic a jucat 760 de minute în 17 meciuri dina acest sezon, timp în care a livrat două pase de gol.

Vidal nu e mulţumit de minutele pe care le-a primit din partea lui Ernesto Valverde şi a declarat că dacă situaţia nu se va schimba va vrea sa plece. În ceea ce priveşte ofertele pentru mijlocaşul chilian, Vidal e dorit tot în Italia. Inter îl are încă pe listă, după ce în vara trecută l-a ratat în ultima secundă în favoarea catalanilor. Arturo Vidal a strâns 767 de minute în 19 meciuri din toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: fc barcelonalista de transferurirakiticvidal 

viewscnt
Articole similare