Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nume grele vor fi pe teren la evenimentul "Uniţi pentru Mihai"! Hagi, Contra, Rădoi sau Dries Mertens şi-au anunţat deja prezenţa

Nume grele vor fi pe teren la evenimentul "Uniţi pentru Mihai"! Hagi, Contra, Rădoi sau Dries Mertens şi-au anunţat deja prezenţagalerie foto

Special

Comentarii

Sâmbătă, 26 mai 2018, de la ora 17:00, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea va începe supe gala ”Uniţi pentru Mihai Neşu”. Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Cosmin Contra, Adrian Mutu, George Ogăraru, Mirel Rădoi şi Dries Mertens şi-au anunţat deja prezenţa.

Într-o postare pe pagina de Facebook dedicată evenimentului, organizatorii au anunţat componenţa echipelor care se vor întâlni. Naţionala României, echipa UEFAntastică a Stelei şi o selecţionată formată din prietenii lui Mihai Neşu se vor înfrunta într-un eveniment dedicat fostului fundaş stânga al naţionalei.

"Evenimentul ”Uniţi pentru Mihai” s-a născut datorită valorilor pe care pare că mulţi dintre noi le-am uitat. Prietenie, sinceritate, empatie, dorinţa de a fi alături de cei pe care-i preţuieşti şi la bine şi la rău, optimism, speranţă, încredere, ambiţie, curaj, credinţă. Pe 26 mai ne unim la Oradea pentru aceste valori pe care vrem să le transmitem şi celor care vor alege să ne fie alături! Vă aşteptăm cu drag!"

 

 


Naţionala României, UEFAntasticii de la Steaua şi o echipă formată din Prietenii lui Mihai Neşu vor realiza un triunghiular senzaţional la Oradea.

Evenimentul va avea loc pe 26 mai, iar ”Bişonul” îl va avea ca invitat special pe Dries Mertens, starul de la Napoli.

În 2016, la cinci ani de la accidentarea care l-a trimis într-un scaun cu rotile, a fost organizată prima gală ”Uniţi pentru Mihai”. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului, iar atmosfera făcută de suporterii Stelei a fost senzaţională.

Afla mai multe despre: mihai nesugalamertenshagioradeauniti pentru mihai nesu 

viewscnt
Articole similare