Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nume surprinzător pe lista de posibili înlocuitori ai lui Ernesto Valverde la Barcelona

Nume surprinzător pe lista de posibili înlocuitori ai lui Ernesto Valverde la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Robert Moreno la Barcelona? Presa catalană susţine că oficialii Barcei ar lua în calcul varianta numirii fostului selecţioner din vară.

Robert Moreno, fostul selecţioner al Spaniei, omul care a dus naţionala iberică la turneul final al Campionatului European, ar putea prelua din vară FC Barcelona. Clubul blaugrana ar urma să renunţe la serviciile lui Ernesto Valverde la finalul sezonului în curs.

Robert Moreno Gonzalez se alătura astfel unei liste care îi mai cuprinde pe Ronald Koeman, Quique Setien, Marcelo Gallardo şi Erik ten Haag.

Fidel filosofiei sale, una identică până la urmă cu filosofia fotbalului iberic şi a Barcelonei din ultimii ani, Robert Moreno a creat o reprezentativă spectaculoasă şi, mai ales, eficientă. 20 goluri în 5 meciuri cu Robert a marcat  Spania, adică o medie de patru goluri per partidă, în mandatul său. La aceste cinci meciuri în care a fost confirmat ca oficial se adaugă alte trei partide în care Robert Moreno a fost doar interimar. În total, Spania cu Robert Moreno a bifat 7 victorii în 9 meciuri şi 29 de goluri marcate, păstrând media de trei reuşite per meci. Filosofia sa, felul în care este perceput de jucători, inclusiv de greii din vestiarul Spaniei şi al Barcelonei, îl fac pe Robert o ţintă şi pentru FC Barcelona.

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelona 

viewscnt
Articole similare